De leukste ideeën voor uw trouwfeest

 

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen uit uw leven. Bij een huwelijk hoort natuurlijk een fantastisch trouwfeest. Het Witte Paard heeft de leukste ideeën voor uw trouwfeest op een rijtje gezet.

Het Witte Paard heeft de leukste ideeën voor uw trouwfeest op een rijtje gezet. We hebben tips over de locatie, het gastenboek, bedankjes en meer.

 

De perfecte locatie

Laten we beginnen bij de basis; de locatie van uw bruidsfeest. De plek waar jullie feest gaat plaatsvinden moet natuurlijk passen bij uw bruiloft! U kunt ervoor kiezen om thuis een feest te geven, of om bijvoorbeeld een locatie te huren. Hieronder noemen wij de voor- en nadelen van deze twee opties.

Bruidsfeest bij u thuis

Een bruidsfeest bij u thuis is ontzettend persoonlijk en gezellig. Indien u een mooie tuin heeft kunt u een prachtige setting in de tuin creëren. Met sfeervolle verlichting en passende decoraties is uw tuin een unieke feestlocatie. Een nadeel van uw tuin of huis als locatie is dat het voor meer werk zorgt. U bent zelf verantwoordelijk voor het aankleden en opruimen van de locatie. Om uzelf te ontzorgen kunt u voor de service van het Witte Paard kiezen. De volledige aankleding kunnen wij uit handen nemen. Zo zijn naast de drankjes en hapjes ook alle decoraties geregeld en kunt u volop genieten van uw feest.

Bruidsfeest op locatie

Wilt u geen extra werk van het feest? Huur dan een mooie feestlocatie. Zo bent u niet afhankelijk van wat voor weer het buiten is en heeft u er geen zorgen van. U kunt de feestlocatie prachtig laten aankleden, passend bij jullie bruiloft en thema. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Het Gastenboek

Het nadeel aan een bruiloft? De tijd vliegt voorbij! Hoe leuk is het als jullie jaren later gemakkelijk kunnen terugkijken op jullie mooie dag? Uiteraard kan de fotograaf of videograaf hier een belangrijke rol in spelen, maar ook een gastenboek is onmisbaar. In het gastenboek verzamelen jullie lieve wensen van familie en vrienden. Maar ook dit kunt u op veel verschillende manieren vastleggen!

Klassieke gastenboeken, witte kiezels of date night advies

Gastenboeken zijn er in allerlei soorten en maten. Ga voor de klassieke variant waarin gasten lieve wensen zetten, of pak het anders aan met creatieve gastenboeken. Denk bijvoorbeeld aan witte kiezelstenen waar de gasten met een viltstift op kunnen schrijven. Leg ze vervolgens thuis in een mooie kom en jullie hebben er direct een leuke decoratie voor thuis bij! Ook zeer populair is de photobooth tegenwoordig. Leuke foto’s die de hele avond gemaakt kunnen worden. Een mooi extraatje: de foto is een leuke herinnering voor zowel jullie als voor de gasten.

Tips verzamelen

Jullie gasten hebben samen vast een hoop leuke tips voor een geslaagd huwelijk. Je kunt alvast wat leuke tips en ideeën verzamelen, bijvoorbeeld voor date avondje. Voeg een kaartje bij het gastenboek waar jullie gasten tips en ideeën op kunnen schrijven voor een date night. Zo heb je nog jarenlang plezier van jullie gastenboek.

Muziek en entertainment

Een trouwfeest is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Ga voor een toffe (cover) band, een DJ of kies voor een combinatie van een DJ met een live artiest. Muziek is zeer bepalend voor de sfeer, dus het is belangrijk om hier goed over na te denken. Het belangrijkste is natuurlijk om de muziek te kiezen die bij jullie past!

Er zijn ontzettend veel leuke opties voor uw bruidsfeest! Wilt u weten wat het Witte Paard nog meer voor u kan betekenen op uw trouwfeest? Kijk dan hier voor een overzicht of neem hier contact met ons op!

https://wittepaard.nl/bruiloft/

https://wittepaard.nl/contact/