Feestzalen

Z

Prachtige sfeervolle zalen

Z

Voor grote en kleine groepen

Z

Unieke inrichting

Home » Over Ons » Zalen

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot 300 gasten. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel. De inrichting is volledig af te stemmen op uw wensen met statafels, gezellige ztijes of luxe gedekte dinertafels.  Deze zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De luxe fauteuiltjes bij de grote open haard geven de warme sfeer. De bar geeft dat losse karakter en de flexibele inrichting maakt de zaal ideaal, met openslaande deuren naar het overkapte terras.  De Gildezaal kan gecombineerd worden met de Meesterzaal tot een geweldige ruimte geschikt voor 500 gasten.

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor de kleinere gezelschap tot 60 gasten. Perfect voor een verjaardag of babyshower. Een bijzondere uitstraling voor een geserveerd diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Howdy's Saloon

Howdy’s Saloon straalt de sfeer uit van een Wilde Westen stadje. Het Wilde Westen vormt de rode draad voor het feest dat wordt gevierd. Komen er kinderen op je feest? Howdy’s Saloon heeft een aparte speelruimte waar de kids zich uitstekend kunnen vermaken.

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.