het Witte Paard


Voor al uw zakelijke events

Z

Prachtige sfeervolle zalen

Z

Volledig verzorgd

Z

Makkelijk bereikbaar

Home » Zakelijk

Meeting

Event- & Partycentrum het Witte Paard beschikt over drie moderne ingerichte zalen. Een uitstekende locatie om een vergadering met lunch of diner te organiseren.

Culinair

Van een heerlijk drie gangen menu tot een exclusief (walking) diner. Een ruime keuze is voorhanden en praktisch elke combinatie kunnen wij voor u verzorgen

Bedrijfsfeest

Er is keuze uit verschillende arrangementen die wij in samenspraak met u kunnen samenstellen. Wij staan klaar voor zowel grote als kleine partijen.

Catering

Een feest, bedrijfsborrel, bruiloft of jubileum vieren bij u thuis of op het werk? De catering van het Witte Paard zorgt voor een fantastische avond of dag

Zakelijk

Ons Event- & Partycentrum beschikt over drie unieke zalen die ook uitermate geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Een vergadering, bedrijfsfeest of presentatie? Wij verzorgen alles tot in detail.

Wat bieden wij:

  • Prachtige sfeervolle zalen
  • Geluidsdichte wanden
  • Mogelijkheid tot gebruik beamer en andere audiovisuele middelen
  • Diverse vergaderopstellingen mogelijk

Uitstekend bereikbare locatie

Event- & Partycentrum het Witte Paard is gevestigd in Nootdorp langs de snelweg A12, centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Delft en Zoetermeer in. Wij hebben ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid.

U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons partycentrum, een vrijblijvend gesprek over uw plannen en een kostenbegroting.

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw zakelijke event bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie nodig?

Benieuwd wat wij kunnen bieden aan mogelijkheden? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.