Uit agenda


Van disco tot kermis en Oktoberfest

Z

Leuke evenementen

Z

Altijd feest

Z

Gezellig een dagje uit

Home » Uit agenda

Uit agenda van het Witte Paard

 

Event- & Partycentrum het Witte Paard organiseert geregeld diverse leuke evenementen.

Sinds jaar en dag organiseren wij de Nootdorpse Kermis feestweek, altijd in de 1e volle week van augustus. Startend met de Kortebaan draverij luiden we de week in met een waar spektakel. Vanaf woensdag tot en met de zondag zijn er naast de kermis ook de feesttenten waarbij gezelligheid voorop staat. Diverse artiesten maken dit jaarlijkse feest compleet. Kijk voor meer info op bij Kermis Nootdorp.

De 70’s 80’s & 90’s disco party’s met DJ Tim & Faab vinden altijd plaats in het Witte Paard. Een discoavond waarbij alle bekende nummers gedraaid worden. Een uitstekende avond om met je vrienden weer lekker en avond op stap te gaan. Kijk voor alle data op de site van de 70’s 80’s & 90’s.

Eetcafé de Guyter en Event- & Partycentrum het Witte Paard bundelen hun krachten en organiseren samen het Winter DorpsFest in Pijnacker. Twee verschillende avonden, een NL-editie, en een jaren 90/00’s editie. Kijk voor meer info in de uit-agenda.

Tijdens kerst organiseert het Witte Paard altijd ons luxe diner dansant. In een Kerst sfeer dineren en dansen. Een mooi uitgeserveerd meer-gangen diner en fijne livemuziek maken deze avond een gezellig evenement voorafgaand aan de feestdagen. Het menu en alle informatie vindt u bij het diner dansant.

Al meerdere jaren organiseren wij het Oktoberfest op de Dobbeplas in Nootdorp. Kijk voor info en artiesten op onze Oktoberfest pagina. Een gezellige avond met Duitse muziek, bratwursten en pretzels. Voor de echte liefhebber hebben wij ”München” naar Nootdorp gehaald. Jong en oud, met elkaar wordt dit een geweldig feest.