Uit agenda


van disco tot kermis en Oktoberfest

Z

Leuke evenementen

 
Z

Kermis Nootdorp

 
Z

Disco dancing

 

Uit agenda van het Witte Paard

 

Event- & Partycentrum het Witte Paard organiseert geregeld diverse leuke evenementen.

Sinds jaar en dag organiseren wij de Nootdorpse Kermis feestweek, altijd in de 1e volle week van augustus. Startend met de Kortebaan draverij luiden we de week in met een waar spektakel. Vanaf woensdag tot en met de zondag zijn er naast de kermis ook de feesttenten waarbij gezelligheid voorop staat. Diverse artiesten maken dit jaarlijkse feest compleet.

De 70’s 80’s & 90’s disco party’s met DJ Tim & Faab vinden altijd plaats in het Witte Paard. Een discoavond waarbij alle bekende nummers gedraaid worden. Een uitstekende avond om met je vrienden weer lekker en avond op stap te gaan.

Tijdens kerst organiseert het Witte Paard altijd ons luxe diner dansant. In een Kerst sfeer dineren en dansen. Een mooi uitgeserveerd meer-gangen diner en fijne livemuziek maken deze avond een gezellig evenement voorafgaand aan de feestdagen.

Met Oud&Nieuw organiseren wij een feestavond voor de jongeren, een 18+ avond waar we met elkaar het nieuwe jaar inluiden. Een uitstekende locatie om na alle Nieuwjaarswensen met al je vrienden samen te komen en de gezellige avond voort te zetten. De DJ’s maken er weer een groot spektakel van.

In 2018 vindt voor het eerst het Oktoberfest plaats. Een gezellige avond met Duitse muziek, bratwursten en pretzels. Voor de echte liefhebber hebben wij ”München” naar Nootdorp gehaald. Jong en oud, met elkaar wordt dit een geweldig feest.

Oktoberfest door het Witte Paard

Oktoberfest door het Witte Paard

Oktoberfest door het Witte Paard    Bratwürst, Brezels, Schnitzels, Hänchen en Bier. Dat klinkt goed nietwaar? Het Oktoberfest staat weer voor de deur. Dat betekent dat het tijd is voor de speciale editie van het Oktoberfest. Dus pak uw Dirndl of Lederhosen maar...

Diner dansant

Diner dansant

Diner Dansant Bent u op zoek naar een unieke combinatie van entertainment tijdens de feestdagen? Een mooie avond met uw partner, vrienden of familie? Dan is het diner dansant hét evenement voor u. Heerlijk eten, geweldige live muziek en alle gelegenheid tot dansen. Op...