Meest gestelde vragen

Z

Vragen over prijzen

Z

Wat zijn onze voorwaarden

Z

Samen kunnen we alles regelen

Home » Over Ons » Meest gestelde vragen

Bruiloft

 

Wat kost een bruiloft?

De kosten van een bruiloft hangen natuurlijk helemaal af van jouw wensen! In Nederland geeft een bruidspaar gemiddeld € 16.691,- uit aan hun complete bruiloft, inclusief huwelijksreis. De trouwlocatie en catering, de trouwjurk, huwelijksreis en fotograaf zijn de grootste kostenposten van een bruiloft. Zo wordt er gemiddeld € 6.824,- uitgegeven aan de trouwlocatie inclusief catering en decoratie.

 

Hoe lang van tevoren moet ik een trouwlocatie boeken?

Bruidsparen beginnen gemiddeld 11,2 maanden voor de bruiloft met het oriënteren op een trouw- en/of feestlocatie. Dit oriëntatieproces duurt gemiddeld twee maanden, waarna de locatie definitief wordt vastgelegd. De maanden mei, juni en september zijn de drie meest populaire maanden voor bruiloft en de vrijdagen en zaterdagen zijn de meest geliefde dagen om te trouwen. In het hoogseizoen zijn veel locaties al vroeg van tevoren volgeboekt.

 

Is er eigen catering mogelijk?

Bij het Witte Paard is het mogelijk een eigen cateraar mee te brengen op het gebied van eten. U kunt hiervoor onze keuken uitkopen en de zaal huren. Wel is het verplicht om het drankenpakket en bediening van het Witte Paard af te nemen.

 

 

Prijzen

 

Is er sprake van vaste prijzen?

Alle arrangementen, feestavonden en diner mogelijkheden hebben een prijs per persoon. Deze mogelijkheden zijn echter op maat te maken. Die wijzigingen kunnen van invloed zijn op de genoemde prijzen. Al onze getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en zijn inclusief btw.

 

Wat zijn de kosten voor kinderen?

Voor de arrangementen geldt; kinderen van 0 tot 3 jaar zijn gratis mee. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar houden wij 50% van de genoemde prijzen aan, tenzij dit vooraf anders is besproken.

 

Zijn er weekend tarieven?

Wij zijn van mening dat onze prijs kwaliteit verhouding van zeer goede kwaliteit is. Met die gedachte gang hanteren wij geen laag- en hoogseizoen prijzen. Tevens is een partij bij ons op een doordeweekse dag niet goedkoper dan op een weekend dag. Wij bieden 7 dagen per week dezelfde kwaliteit onder dezelfde voorwaarden.

 

 

Arrangementen

 

Vanaf hoeveel personen is het mogelijk om een feestavond te reserveren?

Feestavonden zijn al mogelijk vanaf 25 personen. Wij houden een maximale capaciteit aan van 500 gasten. Door de 3 losse zalen kunnen wij meerdere feesten tegelijkertijd verzorgen in het Witte Paard.

 

Vanaf hoeveel personen kan ik een buffet reserveren?

Een buffet is al mogelijk vanaf 30 personen. Per buffet wordt benoemd wat de prijs per persoon is.

 

Vanaf hoeveel personen is een uitgeserveerd diner aan tafel mogelijk?

Een diner kan in het Witte Paard al vanaf 20 gasten. Wij zijn geen a la carte restaurant. Een menukeuze moeten wij in onderling overleg dus op voorhand samen stellen. Onze diners gebeuren altijd in een voor u exclusieve zaal, waardoor u met uw gasten informeel kunt dineren.

 

Waar kan ik mijn dieetwensen aangeven?

Dieetwensen zijn aan te geven bij de reservering. Het is voor ons nagenoeg niet mogelijk om aan alle dieetwensen tegemoet te komen als wij dat ter plekke nog moeten aanpassen. Overleg daarom altijd van tevoren.

 

Wanneer gaat het drankarrangement in?

Het drankarrangement,  mits u daarvoor kiest, start altijd direct bij ontvangst van de gasten volgens de tijd die in de reservering wordt afgesproken. Wij blijven gedurende de hele party drankjes aan tafel serveren. Ons bedienend personeel komt altijd ‘’naar de gasten toe’’.

 

 

Overig

 

Is het pand toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

De zalen van het partycentrum bevinden zich op de begane grond en zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Tevens is er één mindervalide toilet aanwezig.

 

Is eigen decoratie mogelijk?

In onderling overleg is eigen decoratie zeker mogelijk, u kunt daarvoor eerder terecht dan de start van uw arrangement. Er zijn met oog op de veiligheid wel enige regels aan verbonden:

– geen gebruik van water of breekbare materialen
– slechts brandveilige slingers zijn toegestaan
– geen confetti, rijst of rozenblaadjes
– vuur en vuurwerk of sterrenregens zijn niet toegestaan

Aan het einde van het feest dienen alle decoraties weer verwijderd te worden.

 

Is er airconditioning aanwezig?

Alle zalen van het partycentrum beschikken over zowel vloerverwarming als airconditioning.

 

Heeft het Witte Paard Wifi?

In het gehele partycentrum is gratis Wifi. U hoeft alleen akkoord in te loggen middels een gebruikersnaam en wachtwoord die bij ons bekend zijn en u bent verbonden met het wereldwijde web.

 

Is er een terras?

Wij hebben een serre toegankelijk vanuit 2 van onze zalen met uitzicht richting ons naastgelegen hotel van der Valk. Dit terras wordt echter niet als horeca locatie beschouwd waardoor wij daar niet serveren.