Feest bij het Witte Paard


Dé plek voor een onvergetelijke avond

Z

Prachtige sfeervolle zalen

Z

Volledig verzorgd

Z

Jarenlange ervaring

Home » Feesten & partijen

Diners & buffetten

Van compleet verzorgd diner tot een uitgebreid buffet. Met verse ingrediënten en vol passie bereidt door onze eigen keuken zorgen wij voor een smaakvol diner of buffet. Bekijk onze mogelijkheden en menu’s.

Feestavonden

Een complete feestavond met swingende muziek, een drankarrangement, diverse koude en warme hapjes en verrassend entertainment. Event- & Partycentrum het Witte Paard biedt alles voor een onvergetelijke avond!

Catering

De catering op locatie van het Witte Paard maakt van iedere locatie en van elke feestelijke gelegenheid een geslaagde culinaire dag. Heeft u zelf een locatie, maar bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande hapjes? Dat kan!

Feest

Een compleet verzorgd feest viert u uiteraard bij het Witte Paard. Met onze prachtige, sfeervolle zalen, kwalitatieve hapjes en spontane bediening maken wij ieder feest uniek.

Stel je eens voor…

  • Een feestavond waarbij alles tot in de detail is verzorgd
  • Een verjaardag op een sfeervolle en moderne locatie
  • Een heerlijke catering met de beste ingrediënten

Uitstekend bereikbare feestlocatie

Event- & Partycentrum het Witte Paard is gevestigd in Nootdorp langs de snelweg A12 centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Delft en Zoetermeer in. Wij hebben ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor u en uw gasten.

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons komen vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? We bespreken graag persoonlijk uw wensen.