Feesten en partijen

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Feesten en partijen

De mooiste feesten en partijen

Bent u binnenkort jarig? Of is de duur van uw huwelijk een jubileumsfeest waard? Dan is het Witte Paard dé moderne feestplek om dit te vieren. Met onze prachtige sfeervolle zalen, kwalitatieve hapjes en spontane bediening maken wij alle feesten en partijen uniek. Wilt u zich dus met een gerust hart op uw party verheugen? Kies dan voor onze diensten en reken onder op een feest dat tot in detail is verzorgd met de beste catering.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Feesten en partijen: kies de entourage die bij uw party past

Bij het Witte Paard zijn er allerlei mogelijkheden voor uw ideale feest. Zo kunnen wij in ons partycentrum voor u fantastische diners en buffetten verzorgen. Of kies voor een van onze compleet verzorgde feestavonden. Goede muziek, warme en koude hapjes en het drankarrangement is daarbij allemaal geregeld. Bovendien hebben we al enkele leuke thema’s klaarliggen. Heeft u echter zelf ideeën voor uw party? Dan staan we daar uiteraard voor open. Verder kunnen wij u ook helpen met een fantastische catering op locatie. Dus wilt u uw verjaardag thuis vieren en niet de hele dag in de keuken staan? Dan lossen wij dat op met een hoogwaardige culinaire verzorging.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Profiteer van een uitstekend bereikbare feestlocatie

Het Witte Paard zit voor feesten en partijen op een fantastische plek. We zijn namelijk gevestigd in Nootdorp, vlak bij Den Haag. U vindt ons langs de snelweg A12 op een centrale locatie. Bovendien hebben wij ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook via het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken voor u en uw gasten. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 015 310 91 80, stuur een e-mail naar info@wittepaard.nl of vraag direct een offerte aan.

Ook interessant:

All-in arrangement feestavond | Sfeervolle feestzaal voor bedrijfsfeest | Zaal voor huwelijksdiner

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.