Kermis Nootdorp

Z

Dé leukste kermis van Nederland

Z

Elke avond gezellige muziek

Z

Een uitstapje voor het hele gezin

Home » Uit agenda » Kermis Nootdorp

Sinds jaar en dag organiseert Event- & Partycentrum het Witte Paard de Nootdorpse Kermisweek. Een unieke week waarin gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Heel Nootdorp rukt uit om de sfeer van de Kermisweek te beleven. De kermis in Nootdorp is een jaarlijks terugkerende traditie en een evenement voor jong en oud. De kermis wordt gehouden van woensdag t/m zondag en vindt meestal plaats in de eerste volledige week van augustus.

Programma 2019

 

Woensdag 7 augustus:

De opening van de Kermisweek is op de woensdag. De kermis is vanaf 14:00 uur geopend. De kleine tent, voor een drankje is dan ook geopend. In de avond, van 20:00 uur tot 23:30 uur zal DJ YOTANTHY er een groot feest van maken.

Roy van der Vlist  of terwijl DJ Yoranty is 18 jaar en nog een Havoleerling van het CLD in Delft, heeft zich in een korte periode bewezen dat hij een feest kan starten en het publiek aan de gang kan houden.

Toegang is gratis.


 

Donderdag 8 augustus

Op de donderdag is de kermis ook geopend vanaf 14:00 uur, evenals de kleine tent. Daarnaast is er de jaarlijkse wielerronde is voor jong en oud, waarna er ’s avonds in de kleine tent weer een DJ draait voor de ”afterparty”. DJ MooDjo,
zal zorgen voor een leuke feestavond. DJ MooDjo komt uit deze regio en richt zich op het jongerenpubliek. Hij weet dan ook de hits van deze tijd te draaien. Dit feest zal van 20:00 uur tot 23:30 uur zijn.

Toegang is gratis.


 

Vrijdag 9 augustus

Vanaf 14:00 uur opent de kermis weer zijn deuren. Het feest zal op de vrijdagavond door de bekende DJ’s Tim & Faab, met hun jaren 70’s, 80’s & 90’s classics party, losbarsten. Zij zorgen voor een gezellige en sfeervolle avond. In de grote tent zal het spektakel van 20:00 tot 1:00 uur plaatsvinden. Er zal een grote verlichte dansvloer geplaatst worden om de sfeer te verhogen.

Een avondje Tim en Faab is genieten van begin tot eind. Zij nemen je mee op een onverwachte en vooral luchtige reis door de muziek van toen. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit van muziekkeuze, zal het vaak gebeuren dat er een “Oh ja moment ontstaat”. Alles kan en mag op een avond waar de muziek centraal staat. Een verlichte dansvloer, fullcolour decor en authentieke lichtshow met o.a. bellenblaas kannonen zorgen voor de finishing touch.

Daarnaast is in de kleine tent DJ Kick Some die zorgt voor gezelligheid. Wilt u zeker zijn van 100% feestgarantie, DJ Kick Some  is een echte Feest-DJ, en heeft jarenlange ervaring in het entertainmentcircuit, van bekende feestcafés in Nederland tot in het buitenland. Zo heeft u 2 feesten waar u tussen heen en weer kunt lopen.

DIT JAAR VOOR DE FEESTTENTEN OP VRIJDAG EN ZATERDAGAVOND € 5,- TOEGANG (inclusief 1 consumptiebon).


 

Zaterdag 10 augustus

Op de zaterdag start de kermis al om 11:00 uur. Maar zijn er diverse activiteiten gepland vanaf 08:00 uur. De tenten zijn dan uiteraard ook al geopend.

Overdag van 15:00-18:30 uur speelt de Nootdorpse band ”Gold Vicious”. Het motto van de Gold Vicious is ‘Bringing back the classics’, waarbij er voornamelijk pop/rock gespeeld wordt. Daarnaast zijn er ook rock-’n-roll en blues nummers te horen tijdens de optredens. The Rolling Stones, Eric Clapton en Creedence Clearwater Revival komen allemaal in het repertoire voorbij. Maar ook nieuwe hits worden niet geschuwd, Deze mix van oud en nieuw zorgt voor een swingende setlist voor iedereen.

In de avond, is het in zowel de grote als de kleine tent groot feest. In de grote tent Qmusic the Party van 21:00-1:30 uur. Met een indrukwekkende lijst aan optredens ieder jaar en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is Qmusic the Party een echte publiekstrekker. In navolging van het succesprogramma op Qmusic De allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live! door de beste DJ’s. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement.

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. Het leukste feest van Nederland!

In de kleine tent zal DJ Ron draaien. DJ Ron, draait al jaren op zaterdagavond de kleine tent plat.

De kermisexploitanten zullen weer zorgen voor een spectaculair vuurwerk. Kom alle kijken en luisteren naar de mooie knallen en vuurpijlen. Het vuurwerk is weer ingepland rond 22:30 uur.

DIT JAAR VOOR DE FEESTTENTEN OP VRIJDAG EN ZATERDAGAVOND € 5,- TOEGANG (inclusief 1 consumptiebon).


 

Zondag 11 augustus

De laatste dag van de kermis bent u vanaf 11:00 uur van harte welkom. Op zondag gaat de kermis nog even door voorde hele familie.
De grote tent is open vanaf 14:00 uur met een springkussen en een ballonnenclown voor de kinderen.
Dj Ron verzorgd de muziek, en om 17.15 uur kunt u genieten van een optreden van coverband ‘The Guyter Generations’. De Guyter band is ontstaan als gelegenheidsband bij café de Guyter, waar in Marco (de eigenaar) één van de bandleden is. Vooral plezier hebben tijdens het optreden staat centraal. De coverband bestaat uit 5 bandleden. Op een geweldige manier brengen ze feestnummers en hedendaagse popmuziek tot leven, een feestje is gegarandeerd!

Toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op: www.oranjeverenigingnootdorp.nl www.kortebaannootdorp.nl