Kermis Nootdorp


Sinds jaar en dag organiseert Event- & Partycentrum het Witte Paard de Nootdorpse Kermisweek. Een unieke week waarin gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Heel Nootdorp rukt uit om de sfeer van de Kermisweek te beleven. De kermis in Nootdorp is een jaarlijks terugkerende traditie en een evenement voor jong en oud. De kermis wordt gehouden van woensdag t/m zondag en vindt meestal plaats in de eerste volledige week van augustus.

Programma 2019

 

Woensdag 7 augustus:

De opening van de Kermisweek is op de woensdag. De kermis is vanaf 14:00 uur geopend. De kleine tent, voor een drankje is dan ook geopend. In de avond, van 20:00 uur tot 23:30 uur zal de DJ er een groot feest van maken.

Toegang is gratis.


 

Donderdag 8 augustus

Op de donderdag is de kermis ook geopend vanaf 14:00 uur, evenals de kleine tent. Daarnaast is er de jaarlijkse wielerronde is voor jong en oud, waarna er ‘s avonds in de kleine tent weer een DJ draait voor de ”afterparty”. De DJ zal zorgen voor een leuke feestavond. Dit feest zal van 20:00 uur tot 23:30 uur zijn.

Toegang is gratis.


 

Vrijdag 9 augustus

Vanaf 14:00 uur opent de kermis weer zijn deuren. Het feest zal op de vrijdagavond door de bekende DJ’s Tim & Faab, met hun jaren 70’s, 80’s & 90’s classics party, losbarsten. Zij zorgen voor een gezellige en sfeervolle avond. In de grote tent zal het spektakel van 20:00 tot 1:00 uur plaatsvinden. Er zal een grote verlichte dansvloer geplaatst worden om de sfeer te verhogen.

Een avondje Tim en Faab is genieten van begin tot eind. Zij nemen je mee op een onverwachte en vooral luchtige reis door de muziek van toen. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit van muziekkeuze, zal het vaak gebeuren dat er een “Oh ja moment ontstaat”. Alles kan en mag op een avond waar de muziek centraal staat. Een verlichte dansvloer, fullcolour decor en authentieke lichtshow met o.a. bellenblaaskannonen zorgen voor de finishing touch.

Daarnaast is in de kleine tent een DJ die zorgt voor gezelligheid. Zo heeft u 2 feesten waar u tussen heen en weer kunt lopen.

DIT JAAR VOOR DE FEESTTENTEN OP VRIJDAG EN ZATERDAGAVOND € 5,- TOEGANG (inclusief 1 consumptiebon).


 

Zaterdag 10 augustus

Op de zaterdag start de kermis al om 11:00 uur. Maar zijn er diverse activiteiten gepland vanaf 08:00 uur. De tenten zijn dan uiteraard ook al geopend.

Overdag vanaf 14:00 uur speelt de Nootdorpse band ”Gold Vicious”. Gold Vicious is een jonge en energieke coverband uit Nootdorp. Het motto van de Gold Vicious is ‘bringing back the classics’, waarbij er voornamelijk pop/rock gespeeld wordt. Daarnaast zijn er ook rock-’n-roll en blues nummers te horen tijdens de optredens. Een mix van oud en nieuw zorgt voor een swingende setlist voor iedereen.

In de avond, is het in zowel de grote als de kleine tent groot feest. In de grote tent is het feest van 20:00 tot 1:30 uur. Q-Music the Party maakt in de grote tent een groots feest. Met alle hits van toen naar nu. Inclusief het Foute Uur. Dit spektakel wil je niet missen!

In de kleine tent zal DJ Ron draaien. DJ Ron, draait al jaren op zaterdagavond de kleine tent plat.

De kermisexploitanten zullen weer zorgen voor een spectaculair vuurwerk. Kom alle kijken en luisteren naar de mooie knallen en vuurpijlen. Het vuurwerk is weer ingepland rond 22:30 uur.

DIT JAAR VOOR DE FEESTTENTEN OP VRIJDAG EN ZATERDAGAVOND € 5,- TOEGANG (inclusief 1 consumptiebon).


 

Zondag 11 augustus

De laatste dag van de kermis bent u vanaf 11:00 uur van harte welkom. Deze zondag staat bekend als de gezellige familiedag. In de grote tent is het vanaf 14:00 uur feest. De familiedag duurt tot 20:30. Gezellige muziek van DJ Ron vanaf 14:00 uur. Voor de kinderen wordt er een springkussen neergezet en zal er een ballonnenclown aanwezig zijn. Leuke activiteiten voor jong en oud. Om 17:15 uur spelen The Guyter Generations live muziek voor u.

Toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op: www.oranjeverenigingnootdorp.nl www.kortebaannootdorp.nl