De leukste evenementen van deze maand bij het Witte Paard

 

Van een te gekke disco met de leukste hits tot aan een live muziek op de zondag middag, het Witte Paard heeft de komende tijd genoeg evenementen op het programma staan. In deze blog zetten we alles graag voor je op een rij zodat je niets hoeft te missen! Lees snel verder.

70’s, 80’s & 90’s disco party

Voetjes van de vloer! Iedere maand kun jij komen dansen op de beste muziek uit de jaren ‘70,’80 en ‘90. Er zijn twee zalen met ieder een eigen dj. Tijdens onze befaamde disco kun jij je danspasjes laten zien op onze grote verlichte dansvloer. Dj duo Tim & Faab is aanwezig om er een groot succes van te maken.

Op 14 maart is het weer zo ver. Dan kun jij weer een heerlijke avond dansen. Het feest barst los om 21.30 uur en eindigt om 02.00 uur. Kaarten voor deze Disco Party koop je bij ons aan de deur. Ben je benieuwd naar de volledige agenda? Die bekijk je hier.

Q-Music the Party

Ga jij ook altijd los op de muziek van Q-music op de radio? Dan is dit evenement echt iets voor jou! De dj’s van Q-music the party maken er samen met jou een grandioos feest van. De beste hits uit de 90’s, 00’s en van nu.

Heb jij jouw kaartje voor zaterdag 21 maart al? Special guest Anita Doth (bekend van hits als No Limit) maakt jouw avond compleet.

De avond begint om 21.30 uur en eindigt om 02.00 uur. Wacht niet te lang en koop snel jouw kaartje!

Lazy Sunday Live bij het Witte Paard

Wil jij de week afsluiten met goede live muziek? Dat kan! Op 29 maart hebben wij het Lazy Sunday Live evenement bij het Witte Paard. Lazy Sunday Live is een evenement waar een live band en een dj je voorziet van een heerlijke zondag. Geniet van een hapje, een drankje en goed gezelschap.

Deze editie staat niemand minder dan de coverband Mooie Meneren voor je klaar om er een groot succes van te maken. Mooie Meneren bestaat uit drie topmuzikanten met liefde voor top 1000 rock hits en dansbare covers. Muziek van vroeger tot nu, voor ieder wat wils.

Lazy Sunday Live begint om 16.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Voor dit evenement is er geen voorverkoop, kaarten koop je direct aan de deur. Kun je er niet bij zijn op 29 maart? Niet getreurd, later dit jaar zijn er nog twee edities van dit geweldige evenement. Ze laten helaas nog wel even op zich wachten, maar zet 27 september en 15 november alvast in je agenda! Meer informatie of de agenda van Lazy Sunday Live bekijken? Klik hier.

 

Overzicht

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de leukste evenementen bij het Witte Paard? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Zaterdag 14 maart 2020 – 70’s, 80’s & 90’s disco party
Zaterdag 21 maart 2020 – Q-Music the Party
Zondag 29 maart 2020 – Lazy Sunday Live

Bekijk onze evenementen ook op Facebook.