Een goede werksfeer, welk bedrijf wil dit nou niet? De werksfeer heeft invloed op factoren als werkdruk, productiviteit en efficiëntie, en draagt bij aan een constructief werkklimaat. Een bedrijfsuitje brengt uw medewerkers in een andere omgeving en situatie. Dit kan helpen om elkaar met andere ogen te zien. Die vervelende collega blijkt ineens toch niet zo vervelend te zijn!

Doorbreek de dagelijkse werkzaamheden

Bedrijfsuitjes zijn leuk en interessant. Een leuke activiteit laat mensen op een andere manier met elkaar samenwerken. Door samen plezier te maken ontstaan er verrassende situaties, waarin u elkaar beter leert kennen. Dit kan zorgen voor meer begrip en verbondenheid op de werkvloer.

‘Slechts negen procent van de Nederlandse medewerkers betrokken’

Een bedrijfsuitje kan heel veel doen voor de teamgeest. Uit onderzoek van GALLUP bleek dat slechts negen procent van de Nederlanders medewerkers zich betrokken voelden bij de organisatie waar ze werkzaam zijn. Deze mensen doen wat de baas vraagt, maar niets meer en ook niets minder. Schokkende cijfers. Vrijwel iedereen kent wel iemand die thuis zit, met een burn-out. Natuurlijk lost een bedrijfsuitje niet alles op, maar kan zeker een goede bijdrage leveren.

Werksfeer belangrijker dan hoog salaris

Uit onderzoek van marktonderzoekbedrijf Ruigrok | NetPanel blijkt dat de meeste Nederlanders een goede werksfeer belangrijker vinden dan een hoger salaris. Waarom zou u hier als werkgever dan niet in investeren? Een personeelsuitje kan een goede bijdrage leveren aan het binden van medewerkers.

Combineer werk en plezier

Werk met plezier combineren is een mooi streven. Natuurlijk kunt u dit ook doen bij het bedrijfsuitje! Bij het Witte Paard kunt u bijvoorbeeld beginnen met een vergadering en vervolgens genieten van een gezellig bedrijfsfeest. Laat de vergadering alleen niet overheersen en zorg dat er genoeg tijd is om echt even informeel samen te zijn. Wilt u samen lachen? Kies dan voor een themafeest. Een themafeest geeft de nodige voorpret en zorgt voor een originele avond!

Een bedrijfsuitje kan uw onderneming vele voordelen bieden. Wilt u een bedrijfsuitje organiseren? Bij het Witte Paard kunt u terecht voor leuke bedrijfsfeesten en vergaderingen.