Zes tips voor het organiseren van een zakelijk evenement

Er zijn talloze mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Van een heerlijke lunch of diner tot aan bedrijfsfeest of vergadering op locatie. Partycentrum het Witte Paard geeft zes tips om jouw zakelijke evenement tot een groot succes te maken. Lees gauw verder!

 

Tip 1: Stel een duidelijk doel voor het evenement

Een zakelijk evenement organiseren is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is ook belangrijk dat je een duidelijk doel hebt. Wil je je gasten entertainen, informeren of overtuigen? Zodra je het doel helder hebt, kun je kijken welke vorm van een evenement hier het beste bij past en hoe je daar invulling aan geeft.

 

Tip 2: Kies een invulling

Vergaderen op locatie, een bedrijfsfeest of personeelslunch: allemaal mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Het is belangrijk dat de invulling van je evenement past bij het doel dat je hebt gesteld. Vind je het lastig om een goede invulling aan je evenement te geven? Neem dan contact op met het Witte Paard en samen bespreken we de mogelijkheden.

​Tip 3: Zorg voor een pakkend programma

Het belangrijkste van een zakelijk event of bijeenkomst is dat je de gasten kunt boeien. Bedenk dus van tevoren een goed thema of programma. Hoe langer een evenement duurt, hoe minder de focus wordt. Zorg daarom dat je de meest belangrijke zaken aan het begin behandeld.

 

 

Tip 4: Kies voor een goede locatie

Een zakelijk evenement is natuurlijk niet mogelijk zonder passende locatie. Bedenk van tevoren waar een locatie aan moet voldoen. Is de ruimte groot genoeg, is er voldoende parkeergelegenheid en is de juiste apparatuur aanwezig? Dit is slechts een kleine opsomming aan mogelijkheden waar een goede locatie aan moet voldoen, afhankelijk van je eisen. Bekijk ook de sfeervolle zalen van het Witte Paard.

 

Tip 5: inspireer

Het mooiste is natuurlijk als jouw evenement een onuitwisbare indruk achterlaat. Inspireer je publiek door bijvoorbeeld een gastspreker uit te nodigen, kies voor een spannende act of stel een heerlijk menu samen. 

 

Tip 6: Communiceer

Vergeet niet aan iedereen te laten weten dat je een geweldig evenement hebt georganiseerd. Bouw enthousiasme op door mensen van tevoren te prikkelen met vragen, flyers of een korte introductievideo. Zorg dat mensen op de hoogte zijn van jouw evenement en het niet willen missen!

 

Zakelijk evenement bij het Witte Paard

Bij het Witte Paard zijn volop mogelijkheden voor een zakelijk event. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld meetings, culinaire bijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Het Witte Paard beschikt over drie unieke zalen die uitermate geschikt zijn voor zakelijke evenementen. Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.