All-in arrangement feestavond

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » All-in arrangement feestavond

Een all-in arrangement voor een feestavond

Voor een all-in arrangement voor een feestavond kunt u terecht bij het Witte Paard in Nootdorp. Dit arrangement is compleet verzorgd met heerlijk geserveerde hapjes en/of mooie buffetten. We stellen ieder arrangement geheel samen volgens uw wensen. Zo kunt u bij ons uw exclusieve feest volledig door ons laten verzorgen, maar ook kiezen voor een all-in arrangement voor een bedrijfsfeest.

De mogelijkheden voor een all-in arrangement voor een feestavond of een bedrijfsfeest

Of u nu het jaarlijkse personeelsfeest of een bruiloft gaat organiseren: u vindt de juiste opties bij ons. Wij bieden verschillende arrangementen. Zo kiest u uit twee verschillende dinerbuffetten, een proeverij of de zogenaamde markthal. Ieder arrangement voor een feestavond heeft zijn eigen karakter. Het thema markthal is bijvoorbeeld ideaal als all-in arrangement voor een bedrijfsfeest. Door het unieke buffet in marktstijl kunnen mensen elkaar makkelijk ontmoeten. Bovendien komen de gerechten bij dit arrangement uit verschillende windstreken, waardoor er voor iedere gast een favoriete smaak is.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Uw all-in arrangement van a tot z verzorgd

Bij al onze arrangementen wordt bij aankomst een welkomstdrankje geserveerd, waarna er onbeperkt drankjes worden geschonken. Beide dinerbuffetten bieden een uitgebreid diner. Zoekt u echter een arrangement voor een feestavond met koude en warme hapjes? Dan is de proeverij de juiste keuze. Dit is ook een ideaal all-in arrangement voor een bedrijfsfeest door de ongedwongen sfeer en de veelzijdigheid aan smaken. Kortom, wij regelen al uw feesten en partijen.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Boek de juiste sfeervolle ruimte voor uw feest

Wanneer u bij ons een arrangement voor een feestavond of een bedrijfsfeest boekt, heeft u de keuze om prachtige sfeervolle feestzalen te huren die variëren in interieur en grootte. Voor welke optie u ook gaat, het team van ons partycentrum in Zuid-Holland zorgt voor alles. Vraag direct een offerte aan.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.