Feestzaal huren

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Feestzaal huren

Een feestzaal huren: vind de juist ambiance in Zuid-Holland

Een feestzaal huren bij het Witte Paard in Nootdorp dé oplossing als u een groot feest wilt organiseren. Soms is de reden voor een feest zo groots dat de huiskamer of de bedrijfskantine niet voldoen. Kies voor een sfeervolle feestzaal op onze locatie in Zuid-Holland. Met ons enthousiaste en gastvrije team zorgen wij dat de zaal voor uw feest tot in de details is verzorgd en startklaar is voor uw party.

Combineer een feestzaal huren met een van onze arrangementen

Voor de juiste sfeervolle feestzaal kunt u prima bij ons partycentrum in Zuid-Holland terecht. We beschikken namelijk over drie mooie ruimtes van verschillende groottes. Zo kunt u zowel voor grote als kleinere gezelschappen bij ons een feestzaal huren. Bovendien kunt u ook een themafeest of een compleet arrangement boeken. U heeft dan geen omkijken meer naar de zaal, want wij verzorgen de aankleding en het culinaire gedeelte. Behalve de themafeesten en arrangementen die wij u aanbieden, kunt u ook een feest geheel in uw eigen stijl organiseren. Bij ons is veel mogelijk dus maak uw wensen gerust bij ons bekend.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Een sfeervolle feestzaal op een centrale locatie

Een must voor een geslaagde party is een goede bereikbaarheid. Zowel uw gasten die een auto hebben of degenen die met het openbaar vervoer moeten reizen, kunnen onze sfeervolle feestzaal eenvoudig bereiken. Een feestzaal bij ons huren is ook een goed idee als u gasten heeft die verder weg wonen. Uw genodigden kunnen namelijk overnachten in het hotel dat naast ons feestzaal in Nootdorp ligt.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Informeer naar de mogelijkheden om een zaal te huren

Zoekt u een sfeervolle feestzaal voor uw huwelijksfeest? De juiste zaal is de basis van een geslaagde party. Met onze jarenlange ervaring weten wij dat als geen ander. Daarom doen wij er ook alles aan om u een volledig verzorgde service te bieden. Bent u dus van plan om een sfeervolle feestzaal te huren voor een bedrijfsfeest of voor iets anders? Maak dan zeker kennis met onze diensten. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen of vul ons offerteformulier.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.