Bruiloft organiseren

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Bruiloft organiseren

Een bruiloft organiseren

Kies er voor om uw bruiloft te organiseren en te vieren in het Witte Paard in Nootdorp! Wij zijn hét bedrijf voor een bruiloft en andere partijen. Trouwen is een van de hoogtepunten in iemands leven en op die dag mag er eigenlijk niets misgaan. Deze mooie dag verdient een sfeer vol gezelligheid, aandacht, gastvrijheid en bovenal liefde. Heeft u een huwelijk op de planning staan? Laat dan uw bruiloft door ons organiseren zodat u dit hierna met uw gasten hier kunt vieren. Wij nemen u namelijk alle zorgen uit handen!

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

De ideale bruiloft organiseren en vieren bij ons

Er zijn allerlei goede redenen om voor ons partycentrum in Zuid-Holland te kiezen als u uw bruiloft gaat organiseren en wilt vieren. Zo hebben wij drie mooie zalen van verschillende afmetingen voor uw bruiloft of andere partijen. U kunt kiezen voor een zaal voor dertig gasten, maar u kunt ook groots uitpakken met een ruimte voor vijfhonderd gasten. Daarbij kunt u bij ons rekenen op een complete tot in de detail verzorgde dag, waarbij wij zowel de ceremonie, het diner en de feestavond voor de bruiloft kunnen organiseren. Wanneer u uw bruiloft bij ons gaat vieren, profiteert u bovendien van:

 

 • Gastvrijheid
 • Een spontaan team
 • Sfeervolle zalen voor uw bruiloft en andere partijen
 • Een ruim terras
 • Hoge kwaliteit in hapjes en drankjes
  Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

  Nieuwsgierig?

  Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
  Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

  Neem contact met ons op voor uw bruiloft of andere partijen

  Onze feestzaal in Nootdorp vindt u vlak bij Den Haag, langs de A12, naast een goed hotel. Hier kunt u overnachten na een bruiloft. Dit is een centrale locatie en parkeren kan gratis op eigen terrein. Het openbaar vervoer is op loopafstand. Hebben wij uw interesse gewekt om uw bruiloft en andere partijen, zoals een jubileumfeest, bij ons te organiseren en te vieren? U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons eventcentrum plus een vrijblijvend gesprek, waarin we uw plannen en wensen omzetten in een duidelijke kostenbegroting. Bij ons vindt u de geschikte zaal voor uw huwelijksceremonie. Maak snel een afspraak door contact met ons op te nemen of vraag direct een offerte aan voor uw bruiloft of andere partijen.

  Contact

  Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.