Bruiloft organiseren

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Bruiloft organiseren

Een bruiloft organiseren

Trouwen is een van de hoogtepunten in iemands leven. Op die dag mag er eigenlijk niets misgaan. Kies er daarom voor om uw bruiloft te vieren in het Witte Paard. Deze mooie dag verdient namelijk een sfeer van gezelligheid, aandacht, gastvrijheid en bovenal liefde. Heeft u een huwelijk op de planning staan? Laat dan uw bruiloft door ons organiseren. Wij nemen u namelijk alle zorgen uit handen, dankzij onze jarenlange ervaring. Zo kunt u zich focussen op waar het echt om draait op deze bijzondere dag: liefde en gezelligheid!

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

De ideale bruiloft vieren voor u en uw gasten

Er zijn allerlei goede redenen om voor ons partycentrum te kiezen als u uw bruiloft gaat organiseren. Zo hebben wij drie mooie zalen van verschillende afmetingen. U kiest voor een zaal voor 30 gasten, maar u kunt ook groots uitpakken met een ruimte voor 500 gasten. Daarbij kunt u bij ons rekenen op een complete tot in de detail verzorgde dag, waarbij wij zowel de ceremonie, het diner en het feest kunnen organiseren. Wanneer u uw bruiloft bij ons gaat vieren, profiteert u bovendien van:

  • Gastvrijheid
  • Een spontaan team
  • Sfeervolle zalen
  • Een ruim terras
  • Hoge kwaliteit in hapjes en drankjes
Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Een bruiloft organiseren: neem contact op met ons partycentrum voor een kostenbegroting

Het Witte Paard vindt u in Nootdorp, vlak bij Den Haag, langs de A12, naast een goed hotel waar u kunt overnachten na bruiloften. Dit is een centrale locatie en parkeren kan gratis op eigen terrein. Komen uw gasten met het openbaar vervoer? De metro, RandstadRail en het treinstation zijn op loopafstand. Hebben wij uw interesse gewekt om uw bruiloft bij ons te vieren? U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons partycentrum plus een vrijblijvend gesprek waarin we plannen en wensen omzetten in een duidelijke kostenbegroting. Maak snel een afspraak door te bellen naar 015 310 91 80, te e-mailen naar info@wittepaard.nl of vraag direct een offerte aan.

Ook interessant:

Feestavond voor bruiloft | Feestzaal Nootdorp | Zaal voor huwelijksceremonie

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.