Bedrijfsfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Bedrijfsfeest

Een onvergetelijk bedrijfsfeest

Voor u en uw medewerkers is een bedrijfsfeest ideaal om even uit de dagelijkse werkomgeving te zijn. Tijdens de feestavond voor het bedrijfsfeest kan iedereen even heerlijk genieten in een andere setting buiten de dagelijkse werkomgeving. Zo leren collega’s elkaar weer op een andere manier kennen. Een bedrijfsfeest plannen, organiseren en daarna vieren doet u daarom het beste bij het Witte Paard uit Nootdorp.

Start met het plannen en organiseren van een bedrijfsfeest en kies uit ons aanbod

Bij het organiseren en plannen van bedrijfsfeesten voor een feestavond is het vinden van een goede locatie het eerste punt. Met onze drie feestzalen helpen we u om groots uw bedrijfsfeest van uw bedrijf te vieren. Wat u daarbij van ons als partycentrum in Zuid-Holland kan verwachten is:

Na het organiseren en plannen van het bedrijfsfeest, is het moment aangekomen dat u hier samen met uw medewerkers feest kunt vieren!

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Een bedrijfsfeest plannen die echt in de smaak valt

Wilt u een écht verrassend bedrijfsfeest plannen en organiseren en daarna vieren? Bekijk dan de opties voor een feestavond of themafeest. Bekijk onze arrangementen die geschikt zijn om een bedrijfsfeest te vieren. Overleg met ons over de muzikale omlijsting of welke entertainers u wilt laten optreden. Zo kunt u heerlijk genieten van een geweldig bedrijfsevenement dat geheel is ingericht volgens uw specifieke wensen!

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Bedrijfsfeest vieren: ontdek ons gevarieerde aanbod aan arrangementen

Omdat het plannen en organiseren van bedrijfsfeesten vaak veel tijd en inzet vraagt, hebben wij het voor u gemakkelijk gemaakt. We hebben onze arrangementen zo gecreëerd dat er voor ieder type bedrijfsfeest de juiste mogelijkheid is. Wilt u een feestavond voor een organiseren bedrijfsfeest met veel verschillende hapjes? Denk dan aan ons proeverij-arrangement. Verder is onze Markthal populair voor bedrijfsfeesten door de opzet en vele verschillende gerechten. Uiteraard zijn wij ook in te schakelen voor andere feesten, zoals een jubileumfeest.

Schakel ons in voor dé ideale feestavond

Wilt u uw medewerkers echt vermaken? Dan is het een goed idee om iets speciaals voor uw bedrijfsfeesten te plannen. Wat denkt u van een Pubquiz, workshop voor Haka of een bierproeverij? Verder kunnen wij ook een bedrijfsfeest organiseren met een leuke salsa- of cocktailworkshop. U kunt dus bij ons terecht voor een compleet verzorgde feestavond zodat u onbezorgd uw bedrijfsfeest kunt vieren! Heeft u een zaal voor een bruiloft nodig voor een persoonlijke gelegenheid? Dit is ook mogelijk. Vraagt direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.