Bedrijfsfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Bedrijfsfeest

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in ons partycentrum

Voor u en uw medewerkers is het vieren van een bedrijfsfeest ideaal om even uit de dagelijkse werkomgeving te zijn. Tijdens de feestavond voor het bedrijfsfeest kan iedereen even heerlijk genieten in een andere setting en uit de dagelijkse werkomgeving. Zo leren collega’s elkaar weer op een andere manier kennen. Een bedrijfsfeest viert u daarom het beste bij het Witte Paard. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende arrangementen die wij in samenspraak kunnen samenstellen. Niets is ons te gek en wij staan klaar voor zowel grote als kleine partijen.

Start goed met het organiseren van een bedrijfsfeest en kies uit ons aanbod

Bij het plannen van bedrijfsfeesten is het vinden van een goede locatie het eerste punt. Het Witte Paard ligt aan de rand van Nootdorp, nabij Den Haag, en is goed bereikbaar. Met onze drie feestzalen helpen we u om groots uw bedrijfsfeest van uw bedrijf te vieren. Wat u daarbij van ons kan verwachten:

  • Een prachtige sfeervolle feestzaal
  • Swingende muziek
  • Culinaire hapjes
  • Ervaren personeel
  • Verrassend entertainment
  • Diverse workshops

Bovendien organiseren we een bedrijfsfeest dat tot in de puntjes is verzorgd.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Bedrijfsfeesten plannen die echt in de smaak vallen

Wilt u een echt verrassend bedrijfsfeest organiseren? Bekijk dan de opties voor een feestavond of themafeest. Bekijk onze arrangementen die geschikt zijn om een bedrijfsfeest te vieren. Overleg met ons over de muzikale omlijsting of welke entertainers u wilt laten optreden. Zo kunt u heerlijk genieten van een geweldig bedrijfsevenement dat geheel is ingericht volgens uw specifieke wensen.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Bedrijfsfeest vieren: ontdek ons gevarieerde aanbod aan arrangementen

Omdat het plannen van bedrijfsfeesten vaak veel tijd en inzet vraagt, hebben wij het voor u gemakkelijk gemaakt. We hebben onze arrangementen zo gecreëerd dat er voor ieder type bedrijfsfeest de juiste mogelijkheid is. Zo kiest u uit onze feestavonden die in het teken staan van een heerlijk diner. Heeft u liever een feestavond voor een bedrijfsfeest met veel verschillende hapjes? Denk dan aan ons proeverij-arrangement. Verder is onze Markthal populair voor bedrijfsfeesten. Elke arrangement is echter aan te passen, dan wel met elkaar te combineren. Door de opzet en vele verschillende gerechten is dit arrangement een ideaal feestelijk ontmoetingspunt voor uw team.

De ideale feestavond voor een bedrijfsfeest: geef een extraatje

Wilt u uw medewerkers echt vermaken? Dan is het een goed idee om iets speciaals voor uw bedrijfsfeesten te plannen. Wat denkt u van een Pubquiz, workshop voor Haka of een bierproeverij? Verder kunnen wij ook een bedrijfsfeest organiseren met een leuke salsa- of cocktailworkshop. De laatste workshop is leuk om met ons White Cocktailz-feest te combineren. De witte aankleding en eyecatching cocktails maken dit een onvergetelijk bedrijfsfeest. Zoals u ziet, kunnen wij een compleet verzorgde feestavond voor uw bedrijfsfeest realiseren. Bespreek de mogelijkheden door te bellen naar 015 310 91 80 of een e-mail te sturen naar info@wittepaard.nl. Vraagt u liever direct een offerte aan? Dit doet u eenvoudig via ons offerteformulier.

Ook interessant:

Zaal voor bruiloft | Jubileumfeest | Partycentrum Zuid-Holland

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.