Jubileumfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Jubileumfeest

Van koper tot goud: vier uw trouwdag met een schitterend jubileumfeest

Sommige momenten in het leven zijn te mooi om zomaar voorbij te laten gaan en verdienen een mooi jubileumfeest. Bereikt uw huwelijk binnenkort een mijlpaal? Dan bent u bij het Witte Paard in Nootdorp op de juiste plek. Uw jubileumfeest laat u organiseren door ons en u kunt uw 12,5-jarig huwelijk, 25-jarig huwelijk, 40-jarig huwelijk of uw 50-jarig huwelijk vieren in een van onze zalen.

Een jubileumfeest organiseren: uw persoonlijke wens staat centraal

Wij organiseren uw jubileumfeest in een zaal naar keuze. Daarbij bieden wij u onze jarenlange ervaring en ons streven naar hoge kwaliteit. Er zijn echter nog meer goede redenen om uw jubileumfeest te organiseren en te vieren op onze locatie. Zo vindt uw feest plaats in een fantastisch ingerichte feestzaal met gastvrij bedienend personeel. De diverse koude en warme hapjes die wij in de zaal voor uw jubileumfeest serveren, zijn van topkwaliteit. Bovendien kunt u kiezen voor een uitgeserveerd diner of een mooi buffet. Zoekt u een zaal voor een huwelijksdiner? Dan helpen we u ook graag verder.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Uw jubileumfeest in stijl vieren: ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw jubileum huldigen onder het genot van een heerlijke culinaire belevenis? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan diverse soorten diners en buffetten. Zo kiest u voor live cooking of een walking diner. Met welk culinair hoogtepunt u uw jubileumfeest ook wilt organiseren, wij kunnen het helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wens. Ook hebben wij mooie all-in arrangementen samengesteld om uw jubileumfeest te vieren. Behalve een mooie zaal voor uw jubileumfeest en een hoogwaardige culinaire omlijsting, regelen wij ook het entertainment en de muziek.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Zaal voor jubileumfeest: laat uw gasten profiteren van een uitstekende bereikbaarheid

Voor uw gasten is er genoeg parkeerplek en de genodigden die met het openbaar vervoer naar de zaal voor uw jubileumfeest komen, kunnen ons partycentrum in Zuid-Holland bereiken met de metro, RandstadRail of de trein. Uw gasten kunnen uitstappen op loopafstand. Wilt u kennissen, vrienden en familie uitnodigen die ver weg wonen? Naast ons pand bevindt zich een goed hotel.

Boek een feestzaal om uw jubileum te vieren

Zoals u ziet, kunnen wij uw jubileumfeest van a tot z organiseren. Dit geldt ook voor een feestavond voor uw bruiloft. Kies daarbij voor een van onze feestavonden of arrangementen. Gaat u liever uw jubileumfeest vieren met advies op maat? Maak dan gerust een afspraak en wij brengen hierbij uw wensen in kaart. Neem contact met ons op of stuur ons een offerteaanvraag.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.