Jubileumfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Jubileumfeest

Van koper tot goud: vier uw trouwdag met een schitterend jubileumfeest

Sommige momenten in het leven zijn te mooi om zomaar voorbij te laten gaan en verdienen een mooi jubileumfeest. Een echt feestwaardig moment is het wanneer twee geliefden een bepaald aantal jaar getrouwd zijn. Bereikt uw huwelijk binnenkort een mijlpaal? Dan bent u bij het Witte Paard in Nootdorp, nabij Den Haag, op de juiste plek voor een sfeervolle zaal voor uw jubileumfeest. Of het nu gaat om het vieren van uw 12,5-jarig huwelijk, 25-jarig huwelijk, 40-jarig huwelijk of uw 50-jarig huwelijk, wij organiseren graag jouw feest!

Een jubileumfeest organiseren: uw persoonlijke wens staat centraal

Wilt u een spetterende party of een buffet? Wij organiseren uw jubileumfeest naar uw persoonlijke voorkeuren. Daarbij bieden wij u onze jarenlange ervaring en ons streven naar hoge kwaliteit. Er zijn echter nog meer goede redenen om uw jubileumfeest te vieren in het Witte Paard. Zo vindt uw feest plaats in een fantastisch ingerichte feestzaal met gastvrij bedienend personeel. De diverse koude en warme hapjes die wij in de zaal voor uw jubileumfeest serveren, zijn van topkwaliteit. Bovendien kunt u kiezen voor een uitgeserveerd diner of een mooi buffet. Tot slot kunnen wij uw jubileumfeest compleet maken met swingende muziek en verrassend entertainment.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Uw jubileumfeest in stijl vieren: ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw jubileum huldigen onder het genot van een heerlijke culinaire belevenis? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan diverse soorten diners en buffetten. Zo kiest u voor live cooking of een ongedwongen walking diner. Met welk culinair hoogtepunt u uw jubileumfeest ook wilt organiseren, wij kunnen het helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wens. Ook hebben wij mooie all-in arrangementen samengesteld om uw jubileumfeest te vieren. Of kies voor een van onze populaire feestavonden. Behalve een mooie zaal voor uw jubileumfeest en een hoogwaardige culinaire omlijsting, regelen wij ook het entertainment en de muziek.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Zaal voor jubileumfeest: laat uw gasten profiteren van een uitstekende bereikbaarheid

Gelegen aan de A12 aan de rand van Nootdorp, vlak bij Den Haag, is het Witte Paard een goed bereikbare locatie. Ook over parkeren hoeven de gasten van uw jubileumfeest zich geen zorgen te maken, want er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De genodigden die met het openbaar vervoer naar de zaal voor uw jubileumfeest komen, kunnen ons bereiken met de metro, RandstadRail of de trein. Uw gasten kunnen uitstappen op loopafstand. Wilt u kennissen, vrienden en familie uitnodigen die ver weg wonen? Naast het Witte Paard bevindt zich een goed hotel.

Boek uw jubileumfeest op maat

Zoals u ziet, kunnen wij uw jubileumfeest van A tot Z organiseren. Kies daarbij voor een van onze feestavonden of arrangementen. Gaat u liever uw jubileumfeest vieren met advies op maat? Maak dan gerust een afspraak en wij brengen hierbij uw wensen in kaart. Bel ons via 015 310 91 80 of stuur een e-mail naar info@wittepaard.nl. Wilt u direct een zaal voor uw jubileumfeest bestellen? Stuur ons dan een offerteaanvraag.  

Ook interessant:

Sfeervolle feestzaal voor personeelsfeest | Zaal voor huwelijksdiner | Feestavond voor bruiloft

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.