Zaal voor bruiloft

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Zaal voor bruiloft

Maak uw trouwfeest onvergetelijk met een prachtige zaal voor uw bruiloft

Bij de mooiste dag van uw leven hoort een idem dito entourage. Het Witte Paard heeft prachtige sfeervolle zalen en is daarom een uitstekende locatie voor uw bruiloftsfeest. Wanneer u een schitterende zaal voor uw bruiloft zoekt, dan bent u dus bij ons op het goede adres. Of u nu uw familie en vrienden op een diner wilt trakteren of op een daverend feest, het kan allemaal. Ook kunnen wij u een compleet verzorgde dag aanbieden inclusief een bruiloftsceremonie in een prachtige zaal van het Witte Paard. Het ontbreekt u bij ons aan niets.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Breid uw zaalhuur uit met een schitterend bruidsarrangement

Behalve een zaal voor uw bruiloft kunt u bij ons ook aantrekkelijke arrangementen samen stellen. We hebben speciaal voor een bruiloftsfeest verschillende programma’s samengesteld die ieder een eigen stijl hebben. Zo kunt u uw party extra leuk maken met live cooking, een cocktailbar of een ijsbruidstaart. Bij ieder arrangement hoort een prachtig gedecoreerde feestzaal. Wilt u ook een bruiloftsdiner bij ons boeken? Dan heeft u opnieuw verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een uitgeserveerd menu, maar ook voor een mooi buffet. Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? Wij adviseren u graag.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Kies voor een goed bereikbare zaal voor uw bruiloft

Een belangrijke factor voor een geslaagd bruiloftsfeest is een goede bereikbaarheid. Kiest u uw zaal voor de bruiloft op onze prachtige locatie? Dan maakt u het uw gasten makkelijk om naar uw feest te komen. Ons partycentrum ligt namelijk aan de rand van Nootdorp, nabij Den Haag en vlak bij de A12. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Voor uw gasten die met het openbaar vervoer komen, zijn er verschillende opties. De trein, de metro en RandstadRail hebben namelijk allemaal een halte op loopafstand van het Witte Paard. Heeft u interesse in onze zalen en diensten? Neem dan snel contact op door te bellen naar 015 310 91 80, stuur een e-mail naar info@wittepaard.nl of vraag een offerte aan.

Ook interessant:

Sfeervolle feestzaal voor bedrijfsfeest | Sfeervolle feestzaal voor huwelijksfeest | Partycentrum Zuid-Holland

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.