Zaal voor bruiloft

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Zaal voor bruiloft

Maak uw bruiloft onvergetelijk met een prachtige zaal in de regio Den Haag

Wanneer u een schitterende zaal voor uw bruiloft zoekt in de regio Den Haag, dan zit u goed bij het Witte Paard in Nootdorp. Wij hebben prachtige sfeervolle zalen en is daarom een uitstekende locatie voor uw bruiloftsfeest. Of u nu uw familie en vrienden op een diner wilt trakteren of op een daverend feest, het kan allemaal. Ook kunnen wij u een compleet verzorgde dag aanbieden – inclusief een bruiloftsceremonie in een prachtige zaal op onze locatie. Het ontbreekt u bij ons aan niets.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Breid de zaal voor uw bruiloft uit met een schitterend bruidsarrangement

Zoekt u een sfeervolle feestzaal voor uw huwelijksfeest? Behalve een zaal voor uw bruiloft, kunt u bij ons partycentrum in Zuid-Holland ook aantrekkelijke arrangementen samen stellen. We hebben speciaal voor een bruiloftsfeest verschillende programma’s samengesteld die ieder een eigen stijl hebben. Zo kunt u uw party extra leuk maken met live cooking, een cocktailbar of een ijsbruidstaart. Bij ieder arrangement hoort een prachtig gedecoreerde feestzaal. Wilt u ook een bruiloftsdiner bij ons boeken? Dan heeft u opnieuw verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een uitgeserveerd menu, maar ook voor een mooi buffet. Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? Wij adviseren u graag.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Neem contact met ons op om uw huwelijk bij ons te vieren

Kiest u de zaal voor uw bruiloft op onze prachtige locatie? Dan krijgt u hier geen spijt om voor onze locatie voor een trouwfeest te kiezen. Wij nemen u graag alles uit handen zodat u zich kunt concentreren op deze speciale dag. Heeft u interesse in onze zalen en diensten? Neem dan snel contact of vraag een offerte aan. Wij helpen u ook graag bij een sfeervolle feestzaal voor een bedrijfsfeest.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.