Zaal voor huwelijksdiner

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Zaal voor huwelijksdiner

Vind een sfeervolle zaal voor uw huwelijksdiner

Één van de meest onvergetelijke maaltijden in een mensenleven is het huwelijksdiner. Voor u en uw gasten is het daarom van belang dat het eten en de ambiance op-en-top verzorgd zijn. Daarbij hoort een mooie sfeervolle zaal voor het huwelijksdiner. In het Witte Paard hebben we de juiste ruimtes die we kunnen omtoveren tot een prachtige setting voor uw huwelijk. Daarnaast zorgen wij dat het u en uw gasten tijdens het diner aan niets ontbreekt. Met onze jarenlange ervaring kunt u er op rekenen dat dit belangrijke etentje tot in de details goed wordt uitgevoerd.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Kies uit allerlei mooie mogelijkheden voor uw bruiloftsmenu

Behalve een mooie zaal voor het huwelijksdiner heeft het Witte Paard ook een fantastische keuken. Onze koks bieden een uitgebreide menukaart. Zo hebben wij veel mogelijkheden om het diner helemaal naar uw wens in te richten. Misschien wilt u een uitgeserveerd diner? Of liever een buffet met keuzemogelijkheden en mooi opgemaakte showschalen? Ook kunt u kiezen voor een live cooking met onze koks in de zaal. Vindt u het moeilijk om uw keuze te maken uit de uitgebreide mogelijkheden voor een diner of buffet? Wij adviseren u graag!

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Boek uw zaal voor het huwelijksdiner

Wanneer u uw bruiloftsdiner bij het Witte Paard boekt, rekent u op gemotiveerde koks die echt aandacht hebben voor de gerechten. Behalve voor uitgebreide keuzes zorgen ze dat gasten die een dieet volgen of een allergie wens hebben, ook van uw huwelijksdiner genieten. Nog een goede reden om een zaal voor het huwelijksdiner bij het Witte Paard te boeken is onze jarenlange ervaring. Zo hebben wij al veel huwelijksdiners tot een goed einde gebracht. Wij doen dit onder andere met hapjes en drankjes van hoge kwaliteit die worden geserveerd door ons gastvrije personeel. Vraag een offerte aan of bestel uw zaal voor het huwelijksdiner door te bellen naar 015 310 91 80 of een e-mail te sturen naar info@wittepaard.nl.

Ook interessant:

Partycentrum Zuid-Holland | Bruiloft organiseren | Zaal voor huwelijksceremonie

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.