Feestavond voor bruiloft

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Feestavond voor bruiloft

De ideale feestavond voor uw bruiloft

Droomt u van een onvergetelijke bruiloft die compleet is verzorgd? Stelt u zich dat eens voor dat uw gasten verwachtingsvol binnendruppelen om het feest voor uw bruiloft te vieren en hen iets heel bijzonders staat te wachten. Ten eerste is er een prachtige entourage die helemaal bij een bruiloft en partijen past. Daar hoort natuurlijk ook muziek bij. Wanneer de eerste deuntjes uit de speakers komen, gaan de voeten al snel van de vloer.

Start uw samenzijn door een grandioos feest voor het vieren van uw bruiloft

Bij ons beleeft u een fantastische feestavond voor uw bruiloft. Ons ervaren personeel en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat u volledig opgaat in het feest. Samen maken wij er een onvergetelijke avond van. Daarbij kunt u er gerust op zijn dat een bruiloft of andere partijen bij ons in goede handen zijn. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het organiseren en realiseren van de meest fantastische feesten. Daarbij zorgen wij altijd dat alles van aanvang tot en met de afloop piekfijn in orde is. Het Witte Paard is daarmee een ideale plek om het feest voor uw bruiloft te vieren.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Ontdek fantastische mogelijkheden voor de feestavond van uw bruiloft

Maak kennis met de twee unieke huwelijksarrangementen die wij speciaal voor u als bruidspaar hebben samengesteld: Celebration en White Wedding. Naast deze speciale bruidsarrangementen bieden wij nog veel meer mogelijkheden voor een fantastische feestavond voor uw bruiloft. Wat denkt u bijvoorbeeld van een party in een witte entourage en een cocktailbar? Of kies u voor één van onze andere oergezellige arrangementen. Verder kunnen wij een bruiloft of andere partijen ook opluisteren met live cooking van onze koks. Past dat bij uw bruiloftsfeest? Vraag dan naar ons grillarrangement.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Ontdek de extra voordelen van ons partycentrum voor uw bruiloft of partijen

Voor welke optie u ook gaat er zijn nog ontzettend veel redenen om het feest voor uw bruiloft te vieren in het Witte Paard. Zo is de ligging van ons partycentrum uitzonderlijk goed voor uw feest. Wij zijn namelijk zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Verder hebben we prachtige sfeervolle zalen in verschillende groottes. U kunt bij ons met een gezelschap vanaf 20 gasten terecht, maar ook met 500 gasten. Heeft u interesse om een bruiloft of andere partijen door het Witte Paard te laten organiseren? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van onze zalen door te bellen naar 015 310 91 80, te e-mailen naar info@wittepaard.nl of vraag direct een offerte aan.

Ook interessant:

Personeelsfeest organiseren | Feestzaal huren | Sfeervolle feestzaal voor huwelijksfeest

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.