Feestavond voor bruiloft

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Feestavond voor bruiloft

De ideale feestavond voor uw bruiloft

Droomt u van een onvergetelijke feestavond voor uw bruiloft die compleet verzorgd is? Stelt u zich dat eens voor dat uw gasten verwachtingsvol binnendruppelen om het feest voor uw bruiloft te vieren en hen iets heel bijzonders staat te wachten. Kies ervoor om het feest van uw bruiloft te vieren in het Witte Paard in Nootdorp en laat de medewerkers uw feestavond verzorgen.

Start uw samenzijn met een feestavond voor het vieren van uw bruiloft

Bij ons beleeft u een fantastische feestavond voor uw bruiloft. Ons personeel zorgt ervoor dat u volledig opgaat in het feest. Samen maken wij er een onvergetelijke avond van. Een sfeervolle feestzaal voor uw huwelijksfeest huurt u daarom bij ons. Daarbij zorgen wij altijd dat alles van aanvang tot en met de afloop piekfijn in orde is. Ons centrum is daarmee dé ideale plek voor een jubileumfeest of om het feest voor uw bruiloft te vieren.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Kies ervoor om het feest voor uw bruiloft bij ons te vieren

Maak kennis met de twee unieke huwelijksarrangementen die wij speciaal voor u als bruidspaar hebben samengesteld: Celebration en White Wedding. Naast deze speciale bruidsarrangementen bieden wij nog veel meer mogelijkheden voor een fantastische feestavond voor uw bruiloft. Wat denkt u bijvoorbeeld van een party in een witte entourage en een cocktailbar? Of kiest u voor uw huwelijksfeest voor een van onze andere arrangementen?

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Ontdek de extra voordelen van ons partycentrum voor uw bruiloft

Wilt u een feestzaal huren? U maakt een goede keuze om een feest voor uw bruiloft te vieren bij ons. Zo is de ligging van ons partycentrum in Zuid-Holland uitzonderlijk goed voor een feestavond voor uw bruiloft. We hebben we prachtige sfeervolle zalen in verschillende groottes. Het organiseren van een personeelsfeest door ons is hierdoor ook mogelijk. Heeft u interesse? Vraag direct een offerte aan.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.