Zaal voor huwelijksceremonie

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Zaal voor huwelijksceremonie

Een prachtige zaal voor uw huwelijksceremonie

Bij het Witte Paard in Nootdorp kunt u een prachtige zaal vinden voor uw huwelijksceremonie. Bij ons kunt u uw bruiloft vieren van A tot Z. Wij verzorgen namelijk naast het bruiloftsfeest ook de huwelijksceremonie op onze locatie. Zo heeft u het complete feest op één plek en laat u alles over aan ons personeel. Bovendien vindt u in onze zaal op locatie voor uw huwelijksceremonie een intieme sfeer vol gezelligheid. Onze prachtige en moderne zalen bieden daarom echt een unieke locatie om te trouwen.

Een zaal voor uw huwelijksceremonie op locatie: voor een dag met een gouden randje

Wij gaan bij uw huwelijksceremonie op onze locatie echt voor een glimlach van begin tot eind. Daarbij bieden wij in de feestzaal voor de huwelijksceremonie een complete verzorging. Zo kunnen u en uw gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Verder zorgen wij voor een speciale ontvangstruimte voor het bruidspaar. Ook de geluidset en spreekgestoelte in de zaal voor de huwelijksceremonie wordt door ons geregeld.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Onze feestzaal voor de huwelijksceremonie: sfeervol en praktisch

Behalve dat u bij ons een prachtige entourage vindt voor uw huwelijksceremonie op onze locatie, zijn wij ook een praktische keuze voor al uw feesten en partijen. Ons partycentrum in Zuid-Holland is namelijk uitstekend bereikbaar. Komen uw gasten met de auto naar onze feestzaal voor de huwelijksceremonie? Dan vinden ze ons eenvoudig aan de A12. Bovendien beschikken wij over voldoende gratis parkeerplaatsen. Heeft u gasten uitgenodigd die met het openbaar vervoer reizen? Ook dan kunnen ze ons eenvoudig bereiken met de trein, de metro en RandstadRail. Verder kunnen de aanwezigen overnachten in een hotel naast ons eventcentrum.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Ontdek snel meer over uw ideale feestzaal voor uw huwelijk

Bent u benieuwd naar een huwelijksceremonie op onze locatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft een zaal voor uw bruiloft. Wij kunnen u ook een rondleiding geven zodat u de feestzaal voor de huwelijksceremonie al kunt bekijken. Bij interesse voor het boeken van een feestzaal voor een huwelijksceremonie, kunt u direct een offerte aanvragen.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.