Sfeervolle feestzaal voor bedrijfsfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Sfeervolle feestzaal voor bedrijfsfeest

Laat uw medewerkers feestvieren in een prachtige sfeervolle feestzaal voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is een uitgelezen kans om waardering te tonen aan medewerkers. Bovendien is een feestelijke bijeenkomst ideaal voor het bevorderen van de collegialiteit. Daarom is het essentieel dat u de juiste zaal kiest voor uw bedrijfsfeest. Een zaal die de juiste grootte heeft, zodat het niet te druk of te leeg wordt. Bovendien spelen voor het optimale feestgevoel het interieur, de decoratie en verlichting een belangrijke rol. Gelukkig kunt u voor de ideale setting uitstekend bij het Witte Paard terecht. Wij hebben namelijk een prachtige sfeervolle feestzaal voor ieder bedrijfsfeest!

Uw ideale zaal voor een bedrijfsfeest: kies het juiste formaat

In het Witte Paard bevinden zich diverse geschikte ruimtes om uw medewerkers een prachtig evenement te geven. Zo hebben wij de Gallery Zaal die ruimte biedt aan 60 gasten. Ook een sfeervolle zaal voor een bedrijfsfeest, maar dan iets groter, is de Gildezaal. Daar kunnen 100 gasten feestvieren. Onze grootste zaal voor een bedrijfsfeest is de Meesterzaal. Deze is ruim genoeg voor 300 personen. Heeft u meer ruimte nodig? Dan maken wij een extra grote feestzaal door onze tween grote zalen samen te voegen. Een party voor 500 gasten behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Een sfeervolle feestzaal voor een bedrijfsfeest: van cocktailbar tot marktkraam

De sfeer van uw bedrijfsfeest kunt u nog beter maken door te kiezen voor een van onze arrangementen. Zo kunnen wij de zaal voor uw bedrijfsfeest omtoveren tot een prachtige witte wereld met als eyecatcher een echte cocktailbar. Of misschien wilt u uw werknemers liever trakteren op een gezellige marktsfeer? Kies dan voor ons arrangement de ‘All-in Markthal’. U heeft dan een sfeervolle feestzaal voor uw bedrijfsfeest met een buffet dat wordt aangeboden via marktkramen.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Regel snel uw perfecte feestzaal

Behalve onze arrangementen zijn er nog allerlei leuke thema’s nodig die perfect passen bij een bedrijfsfeest. Ook kunt u kiezen voor diverse workshops. Heeft u zelf leuke ideeën Dan overleggen wij graag met u over een bedrijfsfeest op maat. Bel naar 015 310 91 80 of stuur een e-mail naar info@wittepaard.nl. Vraagt u liever direct een offerte aan? Dit doet u via ons offerteformulier.

Ook interessant:

Zaal voor huwelijksceremonie | Huwelijksfeest | Feestzaal huren

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.