Huwelijksfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Huwelijksfeest

Vier uw huwelijksfeest groots met een gerust hart

Een bruiloft is hét moment om een grandioos feest te geven. Het jawoord is tenslotte een verbintenis voor het leven en dat mag gevierd worden. Het liefst omringd met alle vrienden en familie. Bij een huwelijksfeest voor uw trouwdag komt daarom veel kijken. Kiest u voor het Witte Paard? Dan kunt u uw complete huwelijksfeest vieren onder een dak. Bij ons kunt u terecht voor de huwelijksceremonie tot en met de feestavond voor het huwelijksfeest. Bovendien bieden wij u een prachtige ambiance en een uitstekende verzorging.

Een huwelijksfeest organiseren is bij ons in goede handen

Het huwelijk is een dag om naar uit te kijken, maar het zorgt ook voor veel nervositeit. Een huwelijksfeest organiseren vraagt namelijk veel van een aanstaand echtpaar. Hoe fijn zou het zijn als u een locatie heeft waar alles voor u geregeld wordt? Denk hierbij aan de aankleding, muziek en de culinaire verzorging. Bij het Witte Paard hebben wij veel ervaring met de organisatie van een huwelijksfeest voor een trouwdag. Dus maak het uzelf makkelijk en ga uw huwelijksfeest vieren in een van onze mooie zalen.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Kies de juiste stijl voor de feestavond voor uw huwelijksfeest

Bij ons kunt u precies het huwelijksfeest geven dat u wenst. Om het aanstaande bruidsparen makkelijk te maken hebben we al een aantal arrangementen samengesteld. Zo kunt u voor een spetterende party gaan met de ‘Wedding Celebration’. Of geef de feestavond voor uw huwelijksfeest in stijlvol wit met onze ‘White Wedding’. Ook een mooie witte aankleding biedt ons arrangement ‘White Cocktailz’, waarbij een cocktailbar de sfeer verhoogt. We hebben echter nog meer mooie arrangementen die zorgen voor een prachtig huwelijksfeest voor uw trouwdag. Behalve de aankleding en de gastronomie kunnen wij ook het entertainment en de muziek voor u verzorgen.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Ga uw huwelijksfeest vieren in een prachtige ambiance

Wanneer u uw huwelijksfeest bij ons wilt organiseren, dan hoeft u zich natuurlijk niet aan onze arrangementen te houden. We staan open voor allerlei suggesties en denken graag met u mee over de feestavond van uw huwelijksfeest. Het gaat erom dat u en uw gasten een onvergetelijk mooi huwelijksfeest beleven. Daarvoor hebben wij diverse prachtige feestzalen van verschillende groottes. Of u nu het huwelijksfeest voor uw trouwdag met een klein of groot gezelschap wilt vieren, ons team bij het Witte Paard zorgt voor de juiste ambiance.

Geniet optimaal van het huwelijksfeest voor uw trouwdag

Behalve de prachtige zalen en het professionele team is er nog een goede reden om uw huwelijksfeest te vieren in het Witte Paard. Wij zijn namelijk uitstekend bereikbaar. Ons partycentrum ligt in Nootdorp dat een centraal punt vormt tussen grote steden als Rotterdam, Den Haag en Delft. Daarbij bent u met de auto vanaf de A12 zo op ons ruime en gratis parkeerterrein. Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Ook dan bereiken ze uw huwelijksfeest eenvoudig met de metro, RandstadRail of de trein. Zoekt u dus een toplocatie om uw huwelijksfeest te organiseren? Bel dan 015 310 91 80, stuur een e-mail naar info@wittepaard.nl of vraag direct een offerte aan.

Ook interessant:

Personeelsfeest organiseren | Partycentrum Zuid-Holland | All-in arrangement feestavond

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.