Huwelijksfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Huwelijksfeest

Vier uw huwelijksfeest groots met een gerust hart

Bij een huwelijksfeest voor uw trouwdag komt veel kijken. Kiest u voor het eventcentrum het Witte Paard in Nootdorp? Dan kunt u uw complete huwelijksfeest laten organiseren en vieren onder één dak. Bij ons kunt u terecht voor de huwelijksceremonie tot en met de feestavond voor het huwelijksfeest.

Een huwelijksfeest voor uw trouwdag organiseren en vieren bij ons

Een huwelijksfeest organiseren vraagt veel van een aanstaand echtpaar. Hoe fijn zou het zijn als u een locatie heeft waar alles voor u geregeld wordt? Wij hebben veel ervaring met de organisatie van een huwelijksfeest voor een trouwdag inclusief de feestavond. Dus maak het uzelf makkelijk en ga uw huwelijksfeest voor uw trouwdag vieren in een van onze mooie zalen. Dankzij onze expertise helpen we u ook graag verder bij het organiseren van een personeelsfeest.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Kies de juiste stijl voor de feestavond voor uw huwelijksfeest

Zoekt u een trouwlocatie? Bij ons kunt u het huwelijksfeest voor uw trouwdag laten organiseren en vieren zoals u wilt. Zo kunt u voor een spetterende party gaan met de ‘Wedding Celebration’ of geef de feestavond voor uw huwelijksfeest in stijlvol wit met onze ‘White Wedding’. Ook een mooie witte aankleding biedt ons arrangement ‘White Cocktailz’, waarbij een cocktailbar de sfeer verhoogt. We hebben echter nog meer mooie arrangementen.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Uw huwelijksfeest vieren in een prachtige ambiance

Wanneer u uw huwelijksfeest bij ons wilt organiseren en vieren, dan hoeft u zich natuurlijk niet aan ons all-in arrangement voor een feestavond te houden. We staan open voor allerlei suggesties en denken graag met u mee over de feestavond van uw huwelijksfeest. Daarvoor hebben wij diverse prachtige feestzalen van verschillende groottes. Of u nu het huwelijksfeest voor uw trouwdag met een klein of groot gezelschap wilt vieren, ons team zorgt voor de juiste ambiance.

Geniet optimaal van uw trouwdag en schakel ons in

U maakt een goede keuze door uw huwelijksfeest te laten organiseren door ons en dit ook hier te vieren. Wij zijn namelijk uitstekend bereikbaar. Ons partycentrum in Zuid-Holland ligt centraal tussen grote steden. Daarbij bent u met de auto vanaf de A12 zo op ons ruime en gratis parkeerterrein. Zoekt u dus een toplocatie om uw huwelijksfeest of een jubileumfeest te organiseren? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.