Trouwfeest locatie

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Trouwfeest locatie

Uw trouwfeest bij ons op locatie

Wilt u uw trouwfeest vieren, maar zoekt u hier nog een ideale locatie voor in de omgeving van Den Haag? Het Witte Paard in Nootdorp is dé perfecte locatie voor een onvergetelijk trouwfeest. Als eventlocatie begrijpen we maar al te goed dat uw trouwdag een van de belangrijkste momenten in uw leven is. Daarom streven we ernaar om deze dag tot in de puntjes te verzorgen. Zo geniet u pas écht van uw dag!

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Vier uw trouwfeest in een unieke setting op locatie

Onze locatie voor uw trouwfeest beschikt over diverse zalen die volledig naar uw wens kunnen worden ingericht. Of u nu droomt van een intieme avond in een sfeervolle zaal voor een huwelijksfeest of juist een groot en bruisend feest wilt in een ruime setting: wij regelen het! Onze zalen stralen stijl en elegantie uit, waardoor een trouwfeest bij ons op locatie een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Bij ons kunt u ook een all-in arrangement voor een feestavond toevoegen. We begrijpen dat een culinaire verwennerij een belangrijk onderdeel is van uw trouwfeest en we zorgen ervoor dat elk gerecht met zorg wordt bereid en geserveerd.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Boek een zaal voor uw trouwfeest bij ons

Bent u op zoek naar een trouwlocatie? Ons partycentrum in Zuid-Holland is dé bestemming om uw feest te vieren. We toveren uw trouwfeest om tot een onvergetelijke belevenis. Geniet van de uitstekende service en de feestelijke ambiance en vraag een offerte aan voor een zaal. Voor advies of meer informatie staan onze medewerkers voor u klaar.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.