Trouwlocatie Nootdorp

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Trouwlocatie Nootdorp

Trouwlocatie in Nootdorp

Bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Nootdorp dat goed aan te rijden is vanuit Den Haag en Delft? Het Witte Paard uit Nootdorp is dé ideale locatie voor een sprookjesachtige bruiloft. Kies een van de sfeervolle zalen van deze huwelijkslocatie nabij Delft en maak jullie dag onvergetelijk.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Een trouwlocatie dat naar uw wens is ingericht

Bij ons partycentrum in Zuid-Holland begrijpen we dat uw bruiloft een van de belangrijkste dagen van uw leven is. Het vinden van een goede huwelijkslocatie is dan van groot belang om uw droombruiloft werkelijkheid te laten worden. U bruiloft organiseren en vieren doet u dan ook bij ons. Met onze sfeervolle zalen voor een huwelijksfeest en onze professionele service bieden we een u een geweldige ervaring. De zalen van onze trouwlocatie kunnen naar wens worden ingericht. Kies bijvoorbeeld voor een knusse zaal voor een intieme ceremonie of een ruime setting voor een groots feest. Tijdens uw bruiloft valt een culinair genot niet te missen. Op ons huwelijkslocatie creëren onze getalenteerde chef-koks dan ook heerlijke gerechten voor een uitgebreid diner, een buffet of een walking diner.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Neem contact op met ons huwelijkslocatie om uw bruiloft tot in de puntjes te regelen

Laat ons u betoveren met onze prachtige trouwlocatie, uitstekende service en onvergetelijke ervaringen. Ons team van ervaren weddingplanners staat voor u klaar om uw bruiloft van a tot z te verzorgen. Van het selecteren van live muziek of een dj, tot het kiezen van de juiste bloemdecoraties. Neem contact met ons op om uw trouwfeest bij ons op locatie te vieren. Het aanvragen van een offerte is ook mogelijk.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.