Sfeervolle feestzaal voor huwelijksfeest

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Sfeervolle feestzaal voor huwelijksfeest

Vier uw trouwdag in een sfeervolle feestzaal voor een huwelijksfeest

Een bruiloft staat bekend als de mooiste dag in iemands leven. Behalve de prachtige symbolische waarde is een trouwerij ook een visueel spektakel. De bruid in haar mooie jurk, de gasten op hun best gekleed en dan is er nog die schitterende taart. Bij een huwelijksdag hoort dan ook een mooie zaal voor het huwelijksfeest. Één die helemaal in stijl is met deze prachtige en bijzondere dag. Een dergelijke sfeervolle feestzaal voor een huwelijksfeest vindt u bij het Witte Paard in Nootdorp, nabij Den Haag. Bovendien rekent u bij ons op enthousiaste bediening en een tot in de details verzorgde happening.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Kies de juiste zaal voor uw huwelijksfeest

Wij hebben drie prachtige zalen die geschikt zijn voor een feestelijke trouwerij. Viert u uw huwelijk alleen in intieme kring? Dan is onze Gallery Zaal misschien de juiste keuze. In deze kleinere, maar sfeervolle, feestzaal voor een huwelijksfeest passen maximaal 60 gasten. Verwacht u meer mensen? Dan kunt u denken aan de Gildezaal die ruimte biedt aan 100 gasten. Wordt het echt een enorme party? Dan kiest u voor de grootste zaal voor uw huwelijksfeest en dat is de Meesterzaal. Deze is geschikt voor 300 feestvierders. Verwacht u nog meer gasten? Dan voegen wij een onze twee grootste zalen samen tot een gigantische feestzaal.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Boek een sfeervolle feestzaal voor uw huwelijksfeest

Behalve het juiste formaat zijn ook de verlichting en aankleding erg belangrijk voor een geslaagde huwelijksparty. Om een optimale ambiance te creëren in de zaal voor uw huwelijksfeest kan het team van het Witte Paard u uitstekend helpen. U kunt eenvoudig voor een bepaalde stijl gaan door uit onze diverse arrangementen of themaparty’s te kiezen. Wilt u liever uw huwelijksfeest geheel naar eigen inzicht organiseren? Dan helpen wij u met de uitvoering van uw wensen, waarbij wij zorgen dat uw party volledig is verzorgd. Wilt u meer informatie over het huren van een sfeervolle feestzaal voor uw huwelijksfeest? Bel dan naar 015 310 91 80 of stuur een e-mail naar info@wittepaard.nl.

Ook interessant:

Bedrijfsfeest | All-in arrangement feestavond | Feesten en partijen

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.