Witte Paard

Kermis Nootdorp

Sinds jaar en dag organiseert event en partycentrum het Witte Paard de Nootdorpse Kermisweek. Een unieke week waarin gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Heel Nootdorp rukt uit om de sfeer van de Kermisweek te beleven. De kermis in Nootdorp is een jaarlijks terugkerende traditie en een evenement voor jong en oud. De kermis wordt gehouden van woensdag t/m zondag en vindt meestal plaats in de eerste week van augustus.

Woensdag 6 augustus:
De opening op woensdag wordt traditiegetrouw gedaan door het team van Royal Grooves. Dit team van DJ’s draait aanstekelijke Dance en House muziek en zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan.

Donderdag 7 augustus:
De jaarlijkse wielerronde is voor jong en oud ieder jaar weer een spektakel. In de kleine tent op de kermis wordt er gezellige muziek gedraaid door verschillende DJ’s.

Vrijdag 8 augustus:
Op de vrijdagavond zullen de bekende DJ’s Tim & Faab met hun jaren 70’s-80’s & 90’s muziek zorgen voor een gezellige en sfeervolle avond. In de grote tent zal het spektakel van 20:30 tot 1:00 uur plaatsvinden. Er zal een grote verlichte dansvloer geplaats worden om de sfeer te verhogen. De toegang voor deze avond is gratis.

Zaterdag 9 augustus:  
Feest in zowel de grote als de kleine tent. Het definitieve programma zal nader bekend gemaakt worden.

Zondag 10 augustus:
In de grote tent de bekende familiedag met onder andere The Clarks. De familiedag is van 14:00 tot 20:00. Voor de kinderen wordt er een springkussen neergezet en zal er een ballonnenclown aanwezig zijn. Leuke activiteiten voor jong en oud. De toegang voor deze gezellige dag is gratis.

Kijk voor meer informatie op:
www.oranjeverenigingnootdorp.nl
www.kortebaannootdorp.nl

Kermis Nootdorp