Recensies

Z

Deel uw leukste ervaring

Z

Lees na wat anderen vinden

Z

Wat kunt u verwachten van ons

Home » Over Ons » Recensies

Recensies van onze gasten

50 jarig huwelijksfeest

Op 2 december jl. hebben wij een fantastisch 50 jarig huwelijksfeest mogen beleven. Dit was mede te danken aan het team van keuken en bediening, en aan Manon en David, die bij de voorbereidingen betrokken waren. Het was grandioos, en we kregen alleen maar complimenten van onze gasten, heel veel dank hiervoor.
Met vriendelijke groeten.

Huub en Ria Starink

Huub en Ria

Event 

Voor het Bakkie impact event en Raad Voor Goed vergadering hebben we gekozen voor het Witte Paard. De zaal was naar wens ingericht en het personeel was zeer vriendelijk. De borrel was goed verzorgd, ook rekening gehouden met vega hapjes en de bediening was top. Wij hebben zeer genoten en komen zeker nog een keer terug.

Stichting Voor Goed

Allergie 

Gisteravond een bruiloftsbuffet gehad bij Het Witte Paard. Van tevoren heb ik ze geïnformeerd over de ernstige notenallergie van mijn zoontje. Er werd pro actief meegedacht en van alles voor hem geregeld, zodat wij een heerlijk onbezorgde avond hebben gehad. Als er zaken waren die hij niet mocht eten, kreeg hij een alternatief aangeboden. Het was ook voor hem nu echt een feestje! Mijn waardering en complimenten hiervoor! Wij komen snel een keer terug, want het eten was heerlijk.

Familie Soleana 

Giana

Kerstdiner (proeverij)

We hebben ontzettend genoten van de proeverij op deze 1e Kerstdag. Wat een heerlijke gerechten, mooi opgemaakt en de warme gerechten perfect af te maken. SUPER! En ook nog thuisgebracht, heerlijk. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. Fijne feestdagen!

Familie De Koning

50 jarig huwelijksfeest 

Ondanks de coronamaatregelen hebben wij eind juli een onvergetelijke avond gehad. Niets dan complimenten gekregen van onze vrienden en familie over het verloop en het goed verzorgde buffet. Alle lof en dank voor de organisatie.

Fam. Wagner

Verjaardag

Afgelopen weekend hebben wij de eerste verjaardag van ons zoontje gevierd bij Het Witte Paard. Alles was tot de puntjes geregeld door David en zijn team.
Wij en onze gasten hebben enorm genoten! Niet alleen de service was uitstekend, maar ook de flexibiliteit en vriendelijkheid.
Ik heb geen enkele omkijken gehad tijdens deze dag, alles was uit handen genomen. We ontvingen ook veel complimenten vanuit onze gasten 🙂

Nogmaals, Het Witte Paard is echt een aanrader. Vooral als je zelf ook wilt genieten van een bijzondere dag!

Cheers uit Londen,
Ramona

Ramona

Bruiloft 21 maart

We zijn op 21 maart getrouwd in het Witte Paard. Onze complimenten aan Manon en David, dankzij hun hebben we een bruiloft gehad om nooit te vergeten. Manon extra complimenten voor jou, je bent de hele avond aanwezig geweest en alles uitstekend geregeld. Hartelijk dank daarvoor! Dave en Hedy

Dave en Hedy Knoch

40 jaar getrouwd

Wij hebben ons jubileum hier gevierd. Het was in een woord fantastisch. Heerlijk eten, geweldige bediening en een gezellige sfeer. Top top top.

Peter Schalker

Kerstdiner voor ruim 100 mensen

Wat een fantastische ervaring om in de Meesterzaal/Gildezaal met ruim 100 mensen van 11-16u te genieten van een kerstviering, georganiseerd door de Seniorensociëteit Nootdorp. Een flinke ruimte, die tóch een enorme gezellig sfeer ademt. De prachtige ronde 8-persoons tafels met mooie witte tafelkleden, kerstversieringen en kandelaars droegen daar zeker aan bij. Een warme ontvangst door Manon. Bij binnenkomst had vrijwel iedereen had het “wauw-effect”. Het serveren verliep professioneel. “U gaat genieten en wij zorgen voor de gezelligheid”, is een voelbaar uitgangspunt. De kwaliteit van het buffet was heel smaakvol en de begeleiding daarbij ontzettend goed. Zelfs op het gebied van geluidsapparatuur en microfoons was er alle medewerking. Dit is écht een betaalbare toplocatie; ook voor grotere groepen met bovendien ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eugène

Seniorensociëteit Nootdorp

Geweldig Bruiloftfeest

Op vrijdag 25 september van vorig jaar zijn wij getrouwd in Het Witte Paard. We hebben gebruik gemaakt van alle zalen. Alles in de zalen was top verzorgd door David en de rest van het personeel. David heeft ons onwijs goed geholpen de maanden ervoor en heeft gezorgd voor een geslaagde dag voor ons en onze gasten. Het buffet was fantastisch, het was goed verzorgd en het smaakte goed! Veel van onze gasten spreken er nog steeds over. De service is geweldig en er wordt rekening gehouden met je wensen; waardoor er voor ons veel mogelijk was. De locatie is mooi en sfeervol. We zouden deze locatie aan iedereen aanraden.

Juryliette en Joseph

Vonken reünie

Wij zijn erg tevreden over de inrichting van de Gildezaal en niet te vergeten het personeel wat uitermate hun best deed om het ons naar het zin te maken.
Daarnaast zijn de korte communicatie lijnen voor en tijdens de reünie als zeer positief ervaren.

“Topdag!!”

Wij zijn hier getrouwd, hebben een receptie (toost) gehouden,gegeten en ons feest gegeven.

Van begin tot het eind was alles goed geregeld en is alles vlekkeloos verlopen.
Wij hebben enorm genoten.

Manon en David bedankt voor het meedenken in alles en uiteraard alle medewerkers die aanwezig zijn geweest ook enorm bedankt voor het laten slagen van onze mooie dag.

Groetjes, Renaldo en Vanessa van Rossem

“Onvergetelijke avond!”

Voor ons bruiloftsfeest/diner hebben we gekozen voor het Witte Paard. We hadden daarbij gekozen voor een uitgebreid diner met onze familie. Het is een onvergetelijke avond geworden, mede door de goede organisatie en gastvrijheid van de medewerkers van Het Witte Paard. Het eten was prima verzorgd en de bediening was top.
Wij komen dus zeker nog een keer terug.

Manon en David hartelijk bedankt!

Back to the Sixties

Top avond, goede muziek, sfeervolle ingerichte zaal, heerlijke hapjes, vlotte bediening en heerlijke cocktails, alles goed geregeld.

Ruud Jansen

40jarig huwelijksfeest

Het is voor ons een geweldig feest geweest, de zaal en aankleding daarvan was keurig en gezellig. Het buffet uitstekend en ook de bediening was uitstekend, kortom een superdag.

Hans en Elly Tas

Samen 140 jaar een superfeest!

Recent vierden wij bovengenoemd feest in de uiterst sfeervolle Meesterzaal.

Alles was geweldig: Het meedenken in de voorbereiding, de invulling van het feest, de verzorging van het voortreffelijke dinerbuffet Nouveau, en de zeer attente bediening.

Kortom het Partycentrum is een aanrader!

Anki en René van Well

12,5 jaar huwelijksfeest

Mede dankzij de goede adviezen van Manon en David hebben wij een fantastisch feest gehad in een heel sfeervolle zaal. De bediening was heel vriendelijk en attent. Het buffet was goed verzorgd en smaakte voortreffelijk. Onze gasten waren erg enthousiast.
Ook aan gasten met aparte wensen werd bijzondere aandacht besteed. Een locatie die we zeker aan kunnen raden.

Carla en René

Surprice party voor abraham

We hebben zeer genoten van het ontvangst en de goede service van het personeel, het grilplaat eten was zeer goed verzorgd en genoeg aanwezig en de medewerking qua voorbereiding van de zaal versiering en inrichting.
In één woord het was “toppie”.

Anneke van der Wal

Geweldig feest

Beste Manon, bedankt voor een fantastische avond. Mede dankzij jullie inzet, het lekkere eten en een goede verzorging is het voor ons een onvergetelijk feest geweest. Heel erg bedankt hiervoor en ik ga zeker doorvertellen wat een geweldig feest jullie kunnen organiseren.

Joke en Peter

40-jarige verjaardag Stefan Pieters

De viering van de 40e verjaardag van Stefan was helemaal top! Echt heel erg goed verzorgd. Enorm veel complimenten gehad over het Tapas-buffet, alsmede over de bediening. Een TOPAVOND!

“Top locatie”

Wij hebben onlangs 4 maart 2016 onze trouwdag hier gevierd! Het witte paard is zeker een aanrader het maakt niet uit wat je wilt alles is mogelijk.
De service is uitmuntend net zo als het eten heerlijk van smaak mooi bereid.
De locatie zelf is erg mooi en sfeervol al met al een geweldige locatie( dit kregen wij ook te horen van onze gasten op de bruiloft)

Robert & Rasha

“Geweldig feest”

Het verjaardagsfeest van Hennie was helemaal het einde. Niets dan complimenten en Ron was ook geweldig.

Een reclame voor het Witte Paard.
Grandioos.

Sjaak de Vreede

Jubileum OTB (TU Delft)

Vrijdag 2 oktober ons 30-jarig jubileum gevierd. Het was een erg leuke avond. De service en het eten waren erg goed. Manon en David, bedankt voor alles. We hebben alleen maar leuke reacties mogen ontvangen en we houden jullie zeker in gedachten voor een volgende keer.

Martine de Jong-Lansbergen

OTB TU Delft

Top zilverenbruiloft

Op zaterdagavond 26 september vierden wij onze zilveren bruiloft in de Meesterzaal van het Witte Paard en dat was helemaal top verzorgd door Manon en haar meiden. Al onze gasten waren laaiend enthousiast en ik weet bijna wel zeker dat dit de nodige feesten aldaar gaat opleveren. Ze hielden werkelijk alles in de gaten en ook de luxe hapjes en gebakjes om nog maar te zwijgen over het buffet, waren onovertroffen. Niet alleen heerlijk, maar ook prachtig om te zien. Dit geldt trouwens ook voor de bediening an sich. Iedereen was ook zeer te spreken over de muziek met de clips van Ron Music. Nogmaals heel hartelijk dank voor alles!

Aad en Marianne Meijer

Verjaardagsfeest

Toevallig was ons hele gezin jarig geweest met de mooie leeftijden 2 x 50, 21 en 18 jaar. Een mooie gelegenheid om dit te vieren in het zaaltje Mexicaanse zaaltje van het Witte Paard. Alles was tot in de puntjes verzorgd, leuke aardige bediening, de hapjes, het grill buffet etc. Doen we graag nog een keertje over!

Familie Scheenstra

“Prima verzorgd”

Het was weer prima verzorgd. Reden genoeg om ook volgend jaar weer een datum te prikken.

Jan Geert Francooijs

H.N. Post en Zonen

Kraamfeest

Bedankt voor de goede zorgen van het kraamfeest. We hebben het erg naar ons zin gehad,zaal zag er prachtig uit en bediening was super.
En de hapjes heerlijk.

Bedankt!

Angela

Recensie insturen

Wilt u graag uw ervaring met ons delen? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen deze binnen 48 uur na goedkeuring plaatsen.

  • Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.
  • Upload een foto die we als miniatuur bij de recensie kunnen plaatsen
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 999 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.