Diner dansant

Z

Dineren en dansen

Z

Live muziek

Z

Luxe 5 gangen diner

Home » Uit agenda » Diner Dansant

Kerstgala / Diner dansant in het Witte Paard

 

Zondag 17 december 2023, vlak voor de Kerst, organiseert het Witte Paard in samenwerking met het Kerstgala comité opnieuw een kerst diner dansant: heerlijk dansen in de gezellige sfeer van de Kerst. Jaarlijks succes- en sfeervol. Dus wacht niet te lang met kaarten kopen. Komt u ook (weer) naar dit bijzondere kerstgala? De ruime dansvloer ligt al klaar!

De ontvangst is vanaf 17:00 uur, de dinerzaal gaat open om 17:30 uur en het slot van de avond is om ca 22:30 uur. Feestelijke kleding is gewenst. Het dansen en het diner zijn in de fraaie, grote zalen van het partycentrum. Bij uw entreekaart is inbegrepen een welkomstcocktail met bijpassende amuses en een heerlijk prima verzorgd vijfgangen diner met naar keuze vlees of vis.

Menu voor kerstdiner 2023:

Vis: tarbot met crème van pastinaak, pastinaakchips, champagnesaus en garnalen

Vlees: hertenbiefstuk met wild-jus

Bij de tafelindeling houdt de organisatie rekening met uw wensen. Natuurlijk is er live dansmuziek; dit jaar verzorgd door de Free Artists Band onder leiding van Herman van Velzen en met zang van Joke Bouma. Hun repertoire en de rustige geluidssterkte zorgen ervoor dat u heerlijk ontspannen kunt dansen en tegelijk gezellig en verstaanbaar kunt (bij)praten met vrienden en bekenden.

Kaartverkoop 2023

De kaarten kosten € 59,50 per persoon exclusief € 0,75 servicekosten. Snel kaarten bestellen is het devies. De kaartverkoop is dit jaar online.

Eventuele extra opmerkingen (dieet, tafel combinaties graag per email doorgeven info@wittepaard.nl)

Inlichtingen en organisatie bij Kees Balm (015-3109893), Ron Labordus (015-3108249) of Piet Vergeer (015-3109180).