Diner dansant

Z

Dineren en dansen

Z

Live muziek

Z

Luxe 5 gangen diner

Home » Uit agenda » Diner Dansant

Kerstgala / diner dansant in het Witte Paard

Zondag 22 december 2019 aanstaande, de zondag voor Kerst, organiseert het Witte Paard in samenwerking met het Kerstgalacomité opnieuw een kerst diner dansant: heerlijk dansen in de warme sfeer van de Kerst. Jaarlijks succes- en sfeervol. Komt u ook (weer) naar dit bijzondere kerstgala !? De ruime dansvloer ligt al klaar.

Programma 2019
De ontvangst is vanaf 17:00 uur, het slot van de avond is om ca 22:30 uur. Avondkleding is gewenst. Het dansen en het diner zijn in de fraaie, grote zalen van het partycentrum. Bij uw entreekaart is inbegrepen de welkomstcocktail met bijpassende amuses en een heerlijk prima verzorgd vijfgangen diner met een keuze van vlees of vis. Het hoofdgerecht vlees is een Pyramide de Viande ‘’fillets’’ en het vis-hoofdgerecht is Gegrilde zalm en langoustine. Voor de tafelindeling houdt de organisatie rekening met uw wensen. Kaarten zijn te koop à € 57,50 p.p.

Live dansmuziek

Natuurlijk is er live dansmuziek; De live muziek wordt dit jaar verzorgd door de Free Artists Band onder leiding van Nootdorper Herman van Velzen. Zijn repertoire en de ‘normale‘ geluidssterkte zorgen ervoor dat u heerlijk ontspannen kunt dansen en tegelijk gezellig en verstaanbaar kunt (bij)praten met vrienden en bekenden.

Kaartverkoop is per omgaande gestart.

Inlichtingen, organisatie en kaartverkoop bij Kees Balm (015-3109893), Ron Labordus (015-3108249), Nico Wubben (015-3108312) of Piet Vergeer (015-3109180). U kunt uw kaarten ook kopen bij de andere vaste adressen: Marjan De Visser in Winkelcentrum Parade Nootdorp; Sigarenspeciaalzaak Het Moortje, Stationsstraat 31, Pijnacker of bij Event- & Partycentrum het Witte Paard / Howdy’s Pannenkoek Saloon, Gildeweg 2, Nootdorp.