Diner dansant

Z

Dineren en dansen

Z

Live muziek

Z

Luxe 5 gangen diner

Home » Uit agenda » Diner Dansant

Diner dansant Paas editie in het Witte Paard


Wegens de geldende Corona maatregelen kunnen wij ook dit jaar, net zoals in 2020, het jaarlijkse diner dansant niet organiseren op de zondag voor de kerst. De geplande datum, zondag 19 december 2021, moeten we dus helaas verplaatsen.
We maken er deze editie een PAAS editie van.
Op zondag 10 april 2022 organiseert het Witte Paard in samenwerking met het danscomité dit evenement: heerlijk dansen en dineren in een gezellige kerstambiance. Jaarlijks succes- en sfeervol. Dus wacht niet te lang met kaarten kopen. De ruime dansvloer ligt al klaar!

De ontvangst is vanaf 17:00 uur, het slot van de avond is om ca 22:30 uur. Feestelijke kleding is gewenst. Het dansen en het diner zijn in de fraaie, grote zalen van het partycentrum. Bij uw entreekaart is inbegrepen een welkomstcocktail met bijpassende amuses en een heerlijk prima verzorgd vijfgangen diner met naar keuze vlees of vis.

Menu voor kerstdiner:

Vis: Op twee wijzen bereide garnalen met verse pasta  en witte wijn tomatensaus.

Vlees: Varkenshaas gevuld met verse kruiden en Seranoham en een waaier scharreldijvlees met een jus van sjalotjes

Bij de tafelindeling houdt de organisatie rekening met uw wensen. Natuurlijk is er live dansmuziek; dit jaar verzorgd door de Free Artists Band onder leiding van Herman van Velzen en met zang van Joke Bouma. Hun repertoire en de rustige geluidssterkte zorgen ervoor dat u heerlijk ontspannen kunt dansen en tegelijk gezellig en verstaanbaar kunt (bij)praten met vrienden en bekenden.

Kaartverkoop gestart

De kaarten kosten € 58,50 per persoon. Snel kaarten bestellen is het devies: inlichtingen, organisatie en kaartverkoop bij Kees Balm (015-3109893), Ron Labordus (015-3108249) of Piet Vergeer (015-3109180). U kunt uw kaarten ook Event- & Partycentrum het Witte Paard / Pannenkoek Saloon Howdy’s, Gildeweg 2, Nootdorp (015-3109180).

U kunt de kaarten ook online kopen.

Wij benaderen u dan op voorhand voor de keuze vlees of vis voor het hoofdgerecht.