Winter DorpsFest


15 en 16 maart 2024

Z

Het nieuwste event in Pijnacker-Nootdorp

Z

Twee gezellige avonden

Z

Geweldige artiesten

Home » Uit agenda » Winter DorpsFest

Winter DorpsFest 2024 

 

Eetcafé de Guyter en Event- & Partycentrum het Witte Paard bundelen hun krachten en organiseren komend jaar voor de 2e keer het Winter DorpsFest. In 2024 op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart.
Twee verschillende avonden, een NL-editie, en een jaren 90/00’s editie.

Na de zeer geslaagde editie van 2023 kan een vervolg hierop natuurlijk niet achterblijven. Kwamen de mannen vorig jaar nog tijdens een gezellig etentje bij de Café de Guyter op het idee om dit Winter DorpsFest te organiseren, zo zullen we in 2024 voort borduren op dit succesvolle event. In 2022 kwamen Marco Filippo (eigenaar Café de Guyter) en Piet Vergeer (eigenaar van Event- & Partycentrum het Witte Paard) met het idee, om samen iets te organiseren.
Marco heeft in het verleden vaak succesvolle evenementen georganiseerd in Pijnacker en Piet in Nootdorp, te weten de Kermis Nootdorp en het Oktoberfest Oostland.
Na een beetje brainstormen, kwamen ze al gauw uit op een Wintertent 2.0, en zo ontstond het nieuwe evenement ‘’Winter DorpsFest’’. Een evenement waarbij de krachten van Pijnacker en Nootdorp worden samengevoegd.
In Pijnacker zijn diverse evenementen, zoals bijvoorbeeld de 12-inch race en de Oranjefeesten van de kalender verdwenen, dus tijd voor iets nieuws!

”We zijn gelijk van twee dagen uitgegaan voor dit evenement, daaruit voortgekomen een NL-editie en een jaren 90/00’s editie. Een half jaar geleden, na diverse overleggen, zijn we er in geslaagd om leuke artiesten vast te leggen, zodat we het evenement direct leuk van start konden laten gaan aldus Marco en Piet.”

 

Aanvang

vanaf 19.30 uur

Entree 20+
Locatie: Parkeerterrein Sportlaan te Pijnacker

 

Kaartverkoop

Online à € 28,50 (excl. servicekosten)

Passe-partout à € 47,50 (excl. servicekosten)

óf fysiek bij Café de Guyter (mits beschikbaar)