Winter DorpsFest


17 en 18 maart 2023

Z

Het nieuwste event in Pijnacker-Nootdorp

Z

Twee gezellige avonden

Z

Geweldige artiesten

Home » Uit agenda » Winter DorpsFest

Winter DorpsFest 2023 

 

Eetcafé de Guyter en Event- & Partycentrum het Witte Paard bundelen hun krachten en organiseren een nieuw evenement op vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart 2023.
Twee verschillende avonden, een NL-editie, en een jaren 90/00’s editie.

 Tijdens een gezellig etentje bij de Café de Guyter zo’n 1,5 jaar terug kwamen Marco Filippo (eigenaar Café de Guyter) en Piet Vergeer (eigenaar van Event- & Partycentrum het Witte Paard) met het idee, om samen iets te organiseren.
Marco heeft in het verleden vaak succesvolle evenementen georganiseerd in Pijnacker en Piet in Nootdorp, te weten de Kermis Nootdorp en het Oktoberfest Oostland.
Na een beetje brainstormen, kwamen ze al gauw uit op een Wintertent 2.0, en zo ontstond het nieuwe evenement ‘’Winter DorpsFest’’. Een evenement waarbij de krachten van Pijnacker en Nootdorp worden samengevoegd.
In Pijnacker zijn diverse evenementen, zoals bijvoorbeeld de 12-inch race en de Oranjefeesten van de kalender verdwenen, dus tijd voor iets nieuws!

”We zijn gelijk van twee dagen uitgegaan voor dit evenement, daaruit voortgekomen een NL-editie en een jaren 90/00’s editie. Een half jaar geleden, na diverse overleggen, zijn we er in geslaagd om leuke artiesten vast te leggen, zodat we het evenement direct leuk van start konden laten gaan aldus Marco en Piet.”

 

Aanvang

vanaf 19.30 uur

Entree 20+
Locatie: Parkeerterrein Sportlaan te Pijnacker

 

Kaartverkoop

Online à € 27,50 (excl. servicekosten)

Passe-partout à € 45,00 (excl. servicekosten)

óf fysiek bij Café de Guyter (mits beschikbaar)