Billy Joel Experience Dinnershow 


29 augustus 2020

Z

Zang en entertainment

Z

4 gangen diner

Z

Aanvang 19:00 uur

Home » Billy Joel Experience Dinnershow

Billy Joel Experience Dinnershow

Arrangement à € 55,00 p.p.

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

 

4 gangen diner

Aanvang om 19:00 uur met een welkomstcocktail

Op tafel rustieke mini broodjes, geserveerd met gezouten boter, aioli en bruchetta dip

Voorgerecht;
Plateau met variatie van ossenhaas carpaccio, zalm tataki met sesamzaadjes en een avocado gevuld met tomaat en mozzarella

Tussengerecht;
Courgettesoep met zacht-zure appel

Hoofdgerecht;
Biefstuk van kalfsfilet met een rode wijn jus, bospaddenstoelen en voorjaarsgroente

Dessert;
Chef’s dessert met witte chocolade en cheesecake

Einde 23:00 uur
Overige drankjes zijn niet inbegrepen

 

Billy Joel

 

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

 

Alexander Broussard

 

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.