Bruiloft trends 2018/2019

Een prachtige witte jurk, mooie bloemen en vooral veel liefde. Een bruiloft is een onvergetelijke dag! Staat uw grote dag binnenkort voor de deur? Ook bruiloften zijn onderhevig aan trends. Wij hebben een aantal trends die u niet mag missen voor uw bruiloft op een rijtje gezet.

Veel groen, bloemen en hout

Bruiloften met veel groen en natuurlijke materialen zijn ontzettend populair. Dat begrijpen we, want het geeft een prachtige uitstraling. Bloemen worden in bruiloften al volop gebruikt: het bruidsboeket, bloemstukken op tafel en als blikvanger bij de ceremonie.  Maar heeft u weleens gedacht aan vetplantjes? Vetplantjes hebben een leuke uitstraling en ze blijven heel lang mooi. Zo kunt u uw gasten een duurzaam cadeautje meegeven, waar ze nog lang van kunnen genieten. Ook rustieke accessoires geven uw bruiloft een mooie romantische uitstraling. Het fijne aan dit thema is dat het niet allemaal heel strak hoeft. Het is juist leuk om ruwe materialen, zoals hout en steen te verwerken.

Creatieve wensen

Een gastenboek is ontzettend leuk om de lieve wensen van uw gasten vast te leggen, maar veelal komt het gastenboek uiteindelijk ergens onder in de kast terecht. Dit kan anders! Denk bijvoorbeeld aan wens stenen, of een blanco canvas waar gasten op kunnen schrijven en een spontane foto toevoegen gemaakt in de Photo Booth. Dikke kans dat u deze wel een mooi plekje in uw woning geeft.

Uw perfecte locatie

De locatie is een grote sfeermaker van uw bruiloft. We hebben eerder al de nodige tips op een rijtje gezet om uw perfecte locatie te vinden. Wist u dat u ook mee kunt doen aan de Open Toptrouwlocatie Route? Op deze dagen kunt u vrijblijvend sfeer proeven bij verschillende locaties. Zo kunt u kijken wat er mogelijk is en of uw wensen op het gebied van bruiloftstrends mogelijk zijn. Op 1 juli staat de Open Toptrouwlocatie Route weer op het programma. Kom ook langs bij het Witte Paard.

 

Geef uw bruiloft een persoonlijke touch

Bruiloften worden steeds persoonlijker gemaakt, leuke details en tradities afgestemd op het bruidskoppel. Ook met het eten zien we steeds meer persoonlijke voorkeuren naar voren komen. Denk bijvoorbeeld aan een live cooking met de favorieten gerechten van het bruidspaar, een boom met macarons in de thema- kleuren en smaken. De diners zijn minder traditioneel en we zien de beweging veel terugkomen in bruiloften. Misschien naar de Gin-tonic cocktails bar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Witte Paard? Neem dan gerust contact met ons op!