De checklist voor het vinden van uw trouwlocatie!

De liefde zit weer volop in de lucht! Mooie zomerdagen en romantische vakanties waar u misschien wel tot huwelijk bent gevraagd. Of bent u al een tijdje verloofd en is de zoektocht naar uw perfecte locatie begonnen? Wanneer u een bezoek gaat brengen aan een potentiële locatie zal deze checklist van trouwlocatie het Witte Paard u goed van pas komen!

 

Hoe ziet jullie perfecte trouwdag eruit?

Om de perfecte locatie te vinden moeten jullie uiteraard eerst weten wat jullie willen. Willen jullie alles op één locatie, of trouwen aan het strand of in een kasteel? Er zijn mogelijkheden genoeg. Zet samen op een rijtje waar de locatie sowieso aan moet voldoen en ga vervolgens gericht op zoek. Veel locaties, waaronder het Witte Paard, organiseren regelmatig een open avond om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken. Dit is een leuke en vrijblijvende manier om locaties te bezoeken. Gaan jullie een aantal locaties bezoeken? Met de checklist van het Witte Paard weet u precies wat u op moet letten!

 

Beschikbaarheid en prijzen

Hebben jullie al een datum op het oog? Check altijd eerst of de locatie wel beschikbaar is! Het is een ontzettende domper als je erachter komt dat die locatie die jullie zo mooi vonden al volledig volgeboekt is. Ook de prijzen zijn belangrijk.

Muziek, tijden & versiering

Komt jullie favoriete band optreden of kiezen jullie voor een DJ? Kijk wat de mogelijkheden van de locatie zijn. Daarnaast is er natuurlijk ook apparatuur. Wat is er aanwezig en moet er nog iets gehuurd worden? Tot hoe laat kan jullie feest duren, heeft de locatie nog tijds beperkingen? Decoraties zijn ook belangrijk. Wilt u zelf de boel versieren? Controleer wat er mogelijk is en vanaf wanneer u kunt beginnen met decoreren.

 

Drank & catering

Een huwelijk mag gevierd worden: champagne, een heerlijk diner, lekkere hapjes of een spetterend feest. U kunt dit op verschillende manieren organiseren. U kunt kiezen voor een arrangement, zodat u vooraf al weet waar u aan toe bent. Of kiest u voor nacalculatie? Bespreek in ieder geval met de locatie wat de stuksprijzen zijn en vraag om een inschatting van de kosten. Wilt u op uw eigen locatie trouwen, en het diner en feest verzorgen, maar bent u wel op zoek naar catering? Bespreek dan vooraf wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Bij het Witte Paard hebben we mooie arrangementen en maatwerk mogelijkheden.

 

Toegankelijkheid

Hoe staat het met de toegankelijkheid van de locatie? Denk hierbij niet alleen aan de hoeveelheid parkeerplaatsen, maar ook aan de toegankelijkheid voor mindervaliden. Krijgt u bezoekers met een rolstoel? Dan is het belangrijk als de locatie rolstoelvriendelijk is.

 

Overnachtingen & vervoer

Wilt u of uw gasten niet meer in de auto stappen? Bekijk dan de mogelijkheden voor overnachten. Biedt de locatie hotelovernachtingen of is er een hotel in de buurt? En zijn er dan mooie arrangementen overeengekomen. Bij het Witte Paard ondersteunen we u graag bij deze zaken.

 

Contactpersoon

Het voorbereiden van uw huwelijksdag en de dag zelf kan spannend zijn. Het is goed om te weten bij wie u terecht kunt met vragen en wie er verantwoordelijk is voor de organisatie. Bij het Witte Paard kiezen we voor een persoonlijke benadering. Na de gesprekken is de gastvrouw of gastheer op jullie dag ook het aanspreekpunt. Een vertrouwd gezicht om alles in goede banen te leiden.

We wensen u veel plezier met het vinden van uw perfecte trouwlocatie. We hopen u te zien tijdens het Witte Paard tijdens een van onze open dagen om onze locatie te bekijken.