De leukste ideeën voor uw bedrijfsfeest

Heeft u het afgelopen jaar samen met uw collega’s hard gewerkt, doelen behaald en nieuwe uitdagingen overwonnen? Dan is het tijd om uw waardering naar uw collega’s uit te spreken! En hoe doet u dit nu beter dan door middel van een bedrijfsfeest. Samen een drankje drinken, hapje eten of activiteit ondernemen. Het is goed voor de sfeer en stimuleert het groepsgevoel. Maar hoe bedenk je elk jaar weer opnieuw iets leuks om te doen? Met onze passie voor het organiseren van de meest onvergetelijke feesten, zetten we de leukste ideeën voor u op een rij.

 

Hoe ziet uw ideale bedrijfsfeest er uit?

Voordat wij u omverblazen met een opsomming van allemaal leuke ideeën, is het goed om na te denken over hoe uw ideale bedrijfsfeest eruitziet. Is er muziek? Wat voor muziek? Wilt u een activiteit doen? Wat voor activiteit? Welke versnaperingen of buffetten moeten er aangeboden worden? En uit welke drankjes moeten de gasten kunnen kiezen? Het zijn allemaal details die ervoor zorgen dat het geen ‘gewoon’ feest, maar een ‘onvergetelijk’ feest wordt. Nog helemaal geen idee? Ook niet erg. Met de volgende ideeën inspireren we u graag!

 

Salsa dansen

Snelle pasjes en zwierende heupen: tijdens de Salsa workshop leren u en uw collega’s het allemaal. Salsa is een populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong en legt de nadruk op beweging. Dat betekent dat er geen vaste volgorde is waarin wordt gedanst. De man heeft de leiding en zal aan de hand van de muziek de bewegingen bepalen. Typerend voor de Salsa zijn de ingewikkelde figuren die met de armen worden gemaakt. De voeten doen alleen de basispas met waar mogelijk af en toe een variant.

Cocktails shaken

De White Russian, Sex on the beach, Cosmopolitan of de Malibu Pineapple: welke cocktail is uw favoriet?
Bij het Witte Paard vinden we dat het niet noodzakelijk mooi weer hoeft te zijn voor het drinken van een lekkere cocktail. Als het buiten koud is, zorgen we binnen zelf wel voor een tropische sfeer. En wat is er nou fijner dan even uit de dagelijkse werkomgeving te kunnen ontsnappen en het vakantiegevoel te creëren? Tijdens de workshop Cocktails maken, leert elke gast zijn favoriete drankje shaken.

 

HAKA workshop

Bij HAKA gaat het om het vertellen van een verhaal door middel van dans. Het is een manier om zelf of met een groep een gevoel over te dragen. Dit gebeurt door een combinatie van lichaam en stem. HAKA kan gebruikt worden als uiting van zowel uiterlijke als innerlijke kracht, waarbij het hele lichaam spreekt. Het is een leuke workshop die zeer geschikt is als energizer of teambuiding activiteit.

 

All-in arrangement

Wilt u zich nergens druk om hoeven maken en er zeker van zijn dat alles goed geregeld is? Dan is een all-in arrangement zeker een aanrader. Nooit een te kort aan drankjes, hapjes en een heerlijk buffet: met een all-in arrangement is het er allemaal.

 

Het Witte Paard creëert de WOW-factor voor uw bedrijfsfeest

Hebben we u weten te inspireren? Gelukkig, want wij doen niets liever dan u verassen met een onvergetelijk personeelsfeest! Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden voor een feestavond of themafeest. Ook voor complete all-in arrangementen, inclusief een uitgebreid buffet, kunt u bij ons terecht. Elke avond is uit te breiden met een toepasselijke workshop. U kunt heerlijk genieten van een geweldig bedrijfsevenement geheel ingericht volgens uw specifieke wensen.

Wij wensen u veel plezier bij het organiseren van uw onvergetelijk bedrijfsfeest!