Dé trouwtrends van 2021

Wanneer je in 2021 gaat trouwen wil je er natuurlijk alles aan doen om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring te creëren. Hier komt natuurlijk een hoop bij kijken en er is ontzettend veel aanbod. Wij helpen je graag een handje en hebben de belangrijkste trouwtrends van 2021 voor je op een rijtje gezet.

 

Trouwen en technologie

Technologie speelt voor velen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Maar gaan technologie en trouwen eigenlijk samen? Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om technologie toe te passen op de mooiste dag uit hun leven. Zo kun je bijvoorbeeld door middel van 3D techniek de trouwringen zelf ontwerpen en personaliseren. Ook kun je technologie inzetten door de gehele bruiloft te livestreamen. Hierdoor kunnen je dierbaren die er graag fysiek bij willen zijn en de reis niet kunnen maken, toch op een speciale manier aanwezig zijn.

 

Trouwdecor

Een stoel of bank zorgt er voor dat de gasten comfortabel kunnen zitten tijdens dé grote dag. Maar naast comfort bepaalt een stoel of bank ook grotendeels de sfeer van het trouwdecor. Een belangrijke trend hierin is dat bruidsparen steeds vaker kiezen voor een persoonlijke opstelling. Bij het Witte Paard hebben we prachtige zalen met bijpassende decors. De ruimtes zijn geschikt voor een intieme setting waar ook nu op gepaste afstand een bruiloft gehouden kan worden.

​Mixen & Matchen

In 2021 wordt er ook gecombineerd met veel verschillende kleuren. Dit zie je veel terug in de aankleding en het thema. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren jurken voor de bruidsmeisjes of kleurrijke boeketten. Daarnaast kun je gemakkelijk meerdere kleuren verwerken in kleine decoraties zoals slingers, servetten of zelfs in de bruidstaart. Ook met gekleurde lampen kun je een heel leuk en kleurrijk effect creëren dat geheel bij de stijl van jouw bruiloft past. Benieuwd naar de kleurrijke mogelijkheden bij het Witte Paard? Je vindt het in onze trouwmap.

 

Winterbruiloft

Nog geen specifieke datum voor jullie trouwdag? Overweeg dan eens om te trouwen in de winter. Wanneer je gaat trouwen in de winter kun je heel veel verschillende kanten op met een thema. Gezien de feestdagen zijn de wintermaanden een romantische en knusse periode om elkaar het jawoord te geven. Een ander voordeel van een winterbruiloft is de trouwlocatie. Je kiest voor een warme en gezellige trouwlocatie, zo hoef je geen rekening te houden met slechte weersomstandigheden. Ook omdat er in de winter minder bruiloften zijn, kunnen de kosten van jullie bruiloft lager uitvallen dan wanneer je kiest voor een bruiloft in het voorjaar of de zomer. Dit laatste verschilt uiteraard wel per leverancier en trouwlocatie, maar kan zeker een belangrijke factor zijn om te kiezen voor een winterbruiloft.

Een bruiloft bij het Witte Paard

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een bruiloft bij het Witte Paard? Wij bieden diverse arrangementen die bijdragen aan jouw onvergetelijke dag. Wil je meer informatie? Download de trouwmap of neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden!