Diner Dansant

Bent u op zoek naar een unieke combinatie van entertainment tijdens de feestdagen? Een mooie avond met uw partner, vrienden of familie? Dan is het diner dansant hét evenement voor u. Heerlijk eten, geweldige live muziek en alle gelegenheid tot dansen. Op de zondag voor kerst, 16 december, organiseren we bij het Witte Paard een fantastisch diner dansant.

 

Wat is Diner Dansant?

Een diner dansant is eigenlijk heel simpel uit te leggen. De basis van diner dansant is het diner. Het diner bestaat uit meerdere gangen, zodat er tussen de gangen door gedanst kan worden. Geen zin om te dansen? Dan kunt u natuurlijk genieten van de live performance van de band. Tijdens het eten is er ook muziek maar met het volume lager, zodat u gezellig kan praten met uw tafelgenoten. Diner dansant is een fantastische ervaring en is zeer geschikt voor de feestdagen!

Diner Dansant bij het Witte Paard

Op 16 december is het zover bij het Witte Paard: het jaarlijkse diner dansant. In samenwerking met het kerstgala comité organiseert het Witte Paard deze onvergetelijke avond. Geniet van een heerlijk vijfgangendiner met een keuze tussen vlees of vis. Komt u dit jaar ook naar dit bijzondere kerstgala? Het dansen en diner zal plaatsvinden in de fraaie zalen van het partycentrum. Avondkleding is gewenst.

 

Het Programma

Het programma voor deze bijzondere avond is als volgt: de ontvangst is vanaf 17.00 uur onder het genot van een welkomstcocktail en bijpassende amuses. Opvolgend kunt u genieten van het vijfgangendiner en het dansen tussen de gangen door. Het slot van de avond is om circa 22:30. Uiteraard is er live dansmuziek tijdens diner dansant. Dit jaar kunt u genieten van de Free Artist Band onder leiding van Nootdorper Herman van Velzen. Zijn repertoire en de ‘normale‘ geluidssterkte zorgen ervoor dat u heerlijk ontspannen kunt dansen en tegelijk gezellig en verstaanbaar kunt (bij)praten met vrienden en bekenden.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor diner dansant is inmiddels gestart. Wees er dus op tijd bij! Entreekaarten zijn te koop voor €57,50 per persoon. Bij uw entreekaart is de welkomstcocktail, amuses en het vijfgangendiner inbegrepen. Uiteraard houden we rekening met uw wensen betreffende tafelindeling. Wilt u meer informatie? Voor inlichtingen, organisatie en kaartverkoop kunt u terecht bij Event- & Partycentrum het Witte Paard, Gildeweg 2, Nootdorp. Telefonisch te bereiken  op 015-3109180 of via email: info@wittepaard.nl.

Wij hopen u te zien tijdens het diner dansant op 16 december bij het Witte Paard!