Een droombruiloft met oog voor budget

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Een bruiloft is een prachtige en onvergetelijke dag. Bij jullie droomdag moet je ook even stil staan bij het budget.

Geen zorgen! Een dikke portemonnee is niet altijd nodig om een prachtige bruiloft te organiseren. Bij het Witte Paard hebben we een aantal tips op een rijtje gezet om het budget optimaal te benutten voor jullie bruiloft.

Hoe ziet jullie droombruiloft eruit?

Een prachtige jurk, een mooie feestzaal of
juist een bruiloft thuis in de tuin? Er zijn
zoveel fantastische mogelijkheden! Toch moeten we nog even een stapje terug doen om wat praktische zaken te bepalen, zoals
het budget. Het is handig om per onderdeel van de bruiloft te bekijken hoeveel budget je kan uitgeven. Vervolgens kan de pret beginnen! Het zoeken van de locatie, de jurk, de ringen, de gastenlijst en het entertainment.

Locatie, de sfeermaker van het feest

De locatie is een enorme sfeermaker voor jullie feest. De zoektocht naar de locatie is natuurlijk ontzettend leuk! Overwegen jullie meerdere locaties? Dan is het prettig om, indien mogelijk, de locaties op dezelfde dag te bekijken. Zo staat alles vers in je geheugen. Informeer bij locaties goed wat er allemaal inbegrepen is. Zorg dat het aantal gasten, de culinaire wensen, het programma en eventuele andere wensen meegenomen worden in een offerte. Het kan prettig zijn om de verschillende onderdelen apart te specificeren op de offerte. Zo kunnen jullie, bekijken of je iets wil schrappen om te voldoen aan je budget. Bij het Witte Paard geven we hier graag inzicht in. Wij doen er alles aan om de speciale dag tot een groot succes te maken!

Wanneer is het feest?

De meeste stellen trouwen in de lente en in de zomer. Je kunt ervoor kiezen om deze drukte te vermijden en buiten het trouwseizoen in het huwelijksbootje te stappen. Het Nederlandse weer blijft lastig te voorspellen, dus het is de overweging waard! Een bruiloft met een winter thema is bijvoorbeeld een prachtige optie.

De droomjurk kiezen

Vrijwel elke vrouw heeft al nagedacht over de bruidsjurk: een baljurk, een a-lijn of een mermaid. Het uitzoeken van de jurk is ontzettend leuk en een onvergetelijke ervaring! Een budget in gedachte voor de jurk, maar nog niet vinden waar je naar op zoek bent? Zoek dan eens uit wanneer jouw favoriete bruidswinkel jurken in de sale heeft. Misschien kan je zo de perfecte jurk vinden.

Transformeer je woning in een trouwlocatie

Is het jullie droom om thuis te trouwen? Met mooie versieringen transformeer je je huis tot een prachtige trouwlocatie. Een belangrijk onderdeel bij een thuisbruiloft is de catering. Bij het Witte Paard bieden we een fantastische cateringservice. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en zorgen voor een heerlijke bruidstaart, luxe uitgeserveerde hapjes, een heerlijk diner of buffet en ook tijdens het feest een diversiteit aan gerechten. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor sfeervolle feesttenten en een professionele bar op locatie. Zo kan je zorgeloos genieten van een prachtige bruiloft thuis!

Hopelijk hebben we met de tips kunnen helpen! Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie een prachtige bruiloft hebben volledig afgestemd naar jullie wensen. Bij het Witte Paard helpen we graag om dit te realiseren!