Het ideale trouwfeest

Champagne na een mooie ceremonie: een bruiloft is niet compleet zonder bubbles. Wil jij je ideale huwelijk organiseren? Wij zetten een aantal zaken voor je op een rij om jullie huwelijk  onvergetelijk te maken. Lees snel verder.

 

Gastenlijst

Een tijdrovende maar essentiële klus voor het trouwfeest is het samenstellen van je gastenlijst. Kies samen welke gasten welkom zijn op de ceremonie en wie er de hele dag uitgenodigd worden. Zorg dat je deze lijst op tijd klaar hebt zodat je snel de uitnodigingen kunt versturen. Zo kunnen jouw gasten deze datum vrij houden voor jullie. Daarnaast kies je, afhankelijk van het aantal gasten, een geschikte locatie.

 

De lekkerste hapjes en drankjes

Wat is een bruiloft zonder hapjes en drankjes? Zorg bijvoorbeeld voor een heerlijk welkomstdrankje voor je gasten. Verras je gasten met heerlijke hapjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van een chocoladefontein tot een schaal met heerlijke kleine hapjes, er is altijd wel iets dat bij jullie feest past. De mogelijkheden voor hapjes en drankjes bij het Witte Paard bekijk je in onze trouwmap.

Prachtige decoratie

Heb je een thema in gedachten? Zorg dan voor leuke decoraties die hierop aansluiten. Ook zonder thema kun je de locatie feestelijk aankleden. Denk hierbij aan ballondecoraties en slingers. Decoratie bij het Witte Paard is ook mogelijk. Zo heb je met het White Wedding arrangement van het Witte Paard een prachtig witte setting met onder andere witte decoraties en een witte welkomstcocktail.

 

 

Heerlijk nagenieten

Wil je alle mooie momenten van jullie trouwfeest vastleggen? Kies dan voor een fotograaf, cameraman of photobooth. Met de gezelligste kiekjes van je feest heb je een leuk presentje voor je gasten en kun je zelf heerlijk nagenieten met al het beeldmateriaal van deze mooie dag.

 

Een trouwfeest bij het Witte Paard

Voor een prachtige dag ben je bij het Witte Paard aan het juiste adres. Wij bieden diverse arrangementen waarbij wij je volledig ontzorgen op de mooiste avond ooit. Kies je voor het White Wedding arrangement. Wil je meer informatie? Download dan de trouwmap of neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden!

Wilt u uw moeder ook in het zonnetje zetten op Moederdag?
Reserveren kan via e-mail: info@wittepaard.nl of telefonisch 0153109180.