Jaren ’90 party in het Witte Paard

De jaren ‘90, gekke kapsels, toffe gadgets en Dirty Dancing. Soms verlangen wij stiekem wel een beetje terug naar deze tijden. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op zaterdag 16 maart staat de 90’s FEVER party op het programma bij het Witte Paard. Als jaren ‘90 fan wil jij dit feest zeker niet missen!

 

90’s FEVER in het Witte Paard

Op zaterdag 16 maart gaan we los! Q-Music the party maakt er een grandioos feest van. We gaan samen terug in de tijd, onze jeugd herbeleven. Op deze toffe party draaien we volop hits van de jaren ‘90, zero’s en soms een uitstapje naar de hits van vandaag. Wat uiteraard niet mag ontbreken is het foute uur. Als special guests hebben we deze avond: the Sunclub. The Sunclub is een Nederlandse dance-formatie, vooral bekend van de zomerhits Fiësta en Summer jam 2003. Als echte 90’s liefhebber is deze party er een die je niet wilt missen!

 

Favorieten uit de jaren ’90

Was jij in de jaren ‘90 ook een van de gelukkigen met een discman, een gameboy of een tamagotchi? Hoe leuk waren deze toffe gadgets! Of was jij helemaal weg van je Furby? Deze gekke robotbeestjes stonden op vele verlanglijstjes. Wanneer je eenmaal de trotse bezitter was van deze fluffy robot bleek dat hij bij het minste of geringste aanging met bijpassende gekke geluiden.

Muziek uit de jaren ’90

Tijdens onze party komen de tophits uit de jaren ‘90 natuurlijk voorbij. De meest populaire songs uit de jaren ‘90? Op al deze hits kun jij 16 maart heerlijk losgaan!

  • Rainbow in the sky van DJ Paul Elstak
  • Wannabe van de Spice Girls
  • I Want It That Way van The Backstreet Boys
  • Wonderful Days van Charly Lownoise & Mental Theo
  • Have You Ever Been Mellow van Party Animals

Wil jij deze ultieme jaren ‘90 party niet missen? Koop dan snel je kaarten. De kaarten kosten €15,00 per persoon. Entree is vanaf 21:30 en het feest eindigt om 02:00. De minimumleeftijd voor de jaren ‘90 party is 21+