Een jaarlijks terugkerende traditie in Nootdorp

Heeft u ook zulke leuke herinneringen aan de kermis? Attracties, suikerspinnen en een hoop gezelligheid! Dan hebben we goed nieuws voor u, want de Nootdorpse kermisweek staat weer voor de deur. Een unieke week waarin gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt tijdens de Nootdorpse kermisweek? Wij vertellen u er meer over!

De Nootdorpse kermisweek is een jaarlijkse traditie en is een evenement voor jong en oud. Traditiegetrouw staat de kermis bij de Dobbeplas evenals de feesttent van Partycentrum het Witte Paard. Gezellige spellen, toffe optredens en allerlei soorten wedstrijden maken de Nootdorpse kermisweek tot een onvergetelijke week. De Nootdorpse kermis is al een jaren een fantastisch evenement waar heel Nootdorp naar uitkijkt. Alweer bijna 70 jaar een evenement waar we trots op kunnen zijn. Jong en oud zoeken elkaar en zorgen samen voor een fantastische sfeer, en dat is iets waar we trots op zijn!

Dinsdag 7 augustus

Vanaf dinsdag 7 augustus start de week om 10:30 uur met de ponybrunch in winkelcentrum de Parade. Vanaf 13:00 uur is de start van de traditionele Kortebaandraverij om de
Zilveren Zweep bij de Poort. Gepaard met leuke attracties voor de jeugd. De finale en de huldiging staan gepland om 17:30 uur met een leuk stukje muziek ter afsluiting! De Nootdorpse kermisweek is een event wat u niet mag missen!

Woensdag 8 augustus

Vanaf woensdag 8 augustus gaan we bij het feestterrein op de Dobbeplas helemaal los! De kermis is woensdag vanaf 14:00 uur geopend. De kleine tent is dan ook geopend voor een drankje. Van 20.00 tot 23:30 uur zal DJ Bass’R zorgen voor een mooie sfeer. Bass’R is een uitstekende allround DJ die al op menig feest in de regio Haaglanden heeft gedraaid.

 

 

Donderdag 9 augustus

Ook op donderdag gaat de kermis om 14.00 van start. Jong en oud kan genieten van de jaarlijkse wielerronde, waarna er s ’avonds in de kleine tent weer een DJ draait als afterparty. DJ MooDjo maakt er weer een fantastische avond van met veel sfeer. DJ MooDjo zal van 20:00 tot 23:30 uur draaien.

Vrijdag 10 augustus

Vanaf 14:00 uur opent de kermis weer zijn deuren. Het feest zal op vrijdagavond door de bekende DJ’s Tim & Faab, met hun jaren 70’s, 80’s & 90’s classics party, losbarsten. Zij zorgen voor een gezellige en sfeervolle avond. In de grote tent zal het spektakel van 20:00 tot 1:00 uur plaatsvinden. Er zal een grote verlichte dansvloer geplaatst worden om de sfeer te verhogen. Een avondje Tim & Faab is genieten van begin tot eind! Zij nemen u mee op een onverwachte en vooral luchtige reis door de muziek van toen. Een verlichte dansvloer, fullcolour decor en authentieke lichtshow met o.a. bellenblaaskannonen zorgen voor de finishing touch! Daarnaast draait in de kleine tent DJ Kicksome, die zorgt voor gezelligheid. DJ Kicksome is een echte feest DJ die u niet wilt missen. Zo kunt u genieten van twee toffe feestjes op één avond!

Zaterdag 11 augustus

Op zaterdag beginnen de eerste activiteiten al om 8:00 uur. Pannenkoeken eten, spelletjes concours, bloemschikwedstrijd en een komkommer sorteerwedstrijd. Overdag vanaf 14:00 uur speelt de Nootdorpse band ”Gold Vicious”. Gold Vicious is een jonge en energieke coverband uit Nootdorp, die de klassiekers terugbrengt. In de avond, is het in zowel de grote als de kleine tent groot feest. Coverband Vangrail is onze hoofdact van 2018 en is uitgeroepen tot populairste band van Nederland. Vangrail is op afstand een van de beste livebands van Nederland! Vangrail speelt op dit moment overal het publiek steil achterover in Nederland, Frankrijk en België. Tussendoor zullen de bekende DJ’s De Buren van Armin het feest voortzetten. DJ Ron zal ondertussen in de kleine tent de zaal platspelen. De kermisexploitanten zullen zaterdag zorgen voor een spectaculair vuurwerk om 22:30. Dit spektakel wilt u niet missen!

Zondag 12 augustus

Op zondag, de laatste dag van de kermis bent u van harte welkom vanaf 11:00 uur. Deze zondag staat bekend als de familiedag. Met gezellige muziek van DJ Ron vanaf 14:00 uur, een springkussen voor de kinderen en leuke activiteiten voor jong en oud is het een geslaagd familie-uitje! Om 17:00 uur spelen The Raspers livemuziek voor u. Bij velen bekend als “Hardest Working Band” van Den Haag en omstreken. Het ijzersterke gevoel voor entertainment, de haast vanzelfsprekende professionaliteit en tomeloze energie van deze vier ras muzikanten maken van elk feest een “happening“ waarover iedereen nog lang zal napraten.

De Nootdorpse Kermisweek is de tofste week van Nootdorp. Wij van het Witte Paard kijken er ontzettend naar uit en we hopen u allemaal op het kermis feestterrein te zien!