Oktoberfest door het Witte Paard 

 

Bratwürst, Brezels, Schnitzels, Hänchen en Bier. Dat klinkt goed nietwaar? Het Oktoberfest staat weer voor de deur. Dat betekent dat het tijd is voor de speciale editie van het Oktoberfest. Dus pak uw Dirndl of Lederhosen maar uit de kast en verzamel al uw collega’s of vrienden, want vrijdag 11 oktober is het weer zover: Het Oktoberfest georganiseerd door het Witte Paard!

 

Oktoberfest Oostland All-in Edition

Heeft u zin in de lekkerste typisch Duitse gerechten en wilt u genieten met uw collega’s of beste vrienden van een spectaculair feest in een echte Oktoberfesttent? Dan is het Oktoberfest echt uw ding!

Onder het genot van allerlei versnaperingen luisteren we naar Otto Wunderbar, Wir Sind Spitze en DJ Jerome; die draaien allemaal hits die u meenemen naar het altijd mooie Duitsland. Zien wij u daar binnenkort met aan onze Biertafels?

Favoriete Oktoberfest hits

Bij zo’n typisch feestje hoort natuurlijk ook typische Duitse muziek. Om alvast in de stemming te komen volgt hier een lijstje van onze persoonlijke favorieten:

Anton – DJ ötzi

Gebroeders Ko – Wunderbar

Matrosen in Lederhosen – Für die Ewigkeit

DJ Chris – Ich verkaufe meinen Körper

Alpenrebellen – Ho-la-di-je-i-di

DJ Chris – Saufen morgens mittags abends

Sepp der Partyrocker – Es war einmal ein Jäger

Feldberger – Die längste Nacht der Welt

Welke favoriet zou u nog aan dit lijstje toevoegen?

Dit staat er op het menu

Om de Duitse sfeer naar Nederland te brengen, is er natuurlijk geen gebrek aan Bier. Een Duitser drinkt namelijk gemiddeld 114 liter Bier per jaar (!). U moet dus flink je best doen om dát te evenaren. Maar om tevens een dansje te kunnen wagen hebben we natuurlijk wel een goede bodem nodig. Dus hebben we een lekker typisch Duits diner voor jullie geregeld.

 

Voorgerecht:

Brotzeit platter met o.a. diverse worstsoorten, diverse soorten ham, diverse kazen en brood met smeersels.

 

Hoofdgerecht:

Oktoberfest platter met o.a. Bratwurst, Schnitzels, Hähnchen, Kartoffelecken en Rotkohlsalat

Bestel nu uw kaarten!

Wilt u het feest van het jaar niet missen? Koop dan snel uw kaarten. Een tafelticket voor 8 personen inclusief artiesten en maaltijd kost € 440,00 (€ 55,00 p.p.).

Voor een tafel zonder de maaltijd verzorging betaald u € 200,00 (€ 25,00 p.p.)
En om het feest bij te wonen middels een losse entreeticket betaalt u € 22,50 p.p.

Entree is vanaf 17:00 en het feest eindigt om 22:30. Iedereen moet binnen zijn vóór 18:30 uur. Komt u ook in Lederhose of Dirndel? (Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel heel leuk!)