Ontdek dé trouwtrends van 2019

 

Wilt u trouwen volgens de trends van 2019? Hier vindt u de mogelijkheden bij het Witte Paard.

Stapt u in 2019 in het huwelijksbootje? Dan bent u vast benieuwd naar de bruiloftstrends van dit jaar. Wij kunnen u vast verklappen dat trouwen anno 2019 gepaard gaat met veel sfeer en gezelligheid. De meest opvallende trends hebben wij voor u verzameld.

 

Trend 1: De bloemen

Bloemen en zelfs planten komen steeds vaker terug in de aankleding van bruiloften. Boeketten, maar ook juist losse bloemen spelen een belangrijke rol. De bloemen van 2019 zijn een stuk minder traditioneel dan dat u zou verwachten op een bruiloft. Denk hierbij aan losse bloemen en takken als tafeldecoratie, planten en bladeren in het bruidsboeket en bijzondere kleuren.

Trend 2: Shared Dining

Het diner mag een stuk informeler en gezelliger. Geen lange tafels met naamkaartjes en duizelingwekkende menu’s. Het lopend buffet is terug van weggeweest én heeft een hippe naam toegedicht gekregen: Shared Dining. Bij shared dining deelt u met uw tafelgenoten diverse gerechten, zoals u bij tapas ook zou doen.

 

 

Trend 3: Persoonlijke bruiloft

Het wordt steeds belangrijker dat een trouwfeest van A tot Z bij het bruidspaar past. Geen standaard ceremonie dus, maar een uniek evenement. Denk bijvoorbeeld aan cocktails die speciaal voor het bruidspaar ontworpen zijn, of trouwcadeautjes met een persoonlijke boodschap.

 

Trend 4: Comfortabele bruidskleding

Een terugkerende trend is dat het allemaal wel wat informeler én comfortabeler mag. Dit zagen we al terug in de keuze voor het shared dining. Ook de bruidskleding mag tegenwoordig náást beeldschoon ook comfortabel zijn. Zo wint de bruidsjumpsuit aan terrein en mogen de schoenen voor de dames ook met een lagere hak. Het lijkt erop dat een bruiloft in 2019 vooral een heel erg goed feest moet zijn!

 

Open avond Witte Paard

Een bruiloft volgens de laatste trends viert u natuurlijk bij het Witte Paard. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Kom dan op 17 januari langs op onze open avond van 19:00-22:00. Hier kunt u alvast de sfeer van de locatie proeven. Daarnaast informeren wij u op deze open avond graag over de diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden.

 

Zet 17 januari dus alvast in uw agenda! Kunt u 17 januari niet? Ook in februari en maart hebben wij open avonden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om op een ander gelegen moment een persoonlijke afspraak met ons te maken!