Plan alvast je onvergetelijke bruiloft bij het Witte Paard

Droom jij ook al jaren over de perfecte bruiloft? Wij bezorgen jou een dag van gezelligheid, aandacht, gastvrijheid en liefde! Vanwege corona zijn wij op dit moment nog gesloten, maar de deuren gaan snel weer open en dus kan de liefde weer door de ruimte stromen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan gauw verder!

 

Dé plek om jouw fantastische bruiloft te vieren

Wij nemen de taak op onze schouders om gezamenlijk een onvergetelijke dag vol liefde te plannen. Het Witte Paard heeft al jarenlang ervaren en biedt jou een complete en tot in detail verzorgde dag met kwaliteit hapjes, drankjes in een sfeervolle zaal met aanliggend terras. Om het voor je gasten zo aangenaam mogelijk te maken is er een hotel direct naast ons met luxe kamers en heerlijke welness. Ons gastvrije team staat de hele dag klaar om jouw dag in goede banen te laten leiden. De bruiloft kan geheel bij het Witte Paard gegeven worden van ceremonie, receptie, diner tot het huwelijksfeest.

 

Het jawoord geven in het Witte Paard

Het Witte Paard is een unieke locatie voor een huwelijksceremonie. Onze moderne zalen bieden een intiem, trendy en liefdevolle sfeer. De ceremonie wordt gehouden in een extra zaal met een geluid set, spreekgestoelte en persoonlijke begeleiding vanuit onze zijde. Voor de ceremonie is er een ontvangstruimte voor het bruidspaar. Na de ceremonie staan er heerlijke hapjes en drankjes klaar. Met alle aandacht en inzet ondersteunen wij jou om dit zenuwslopend moment zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Uitgebreide mogelijkheden voor diner of buffet

​Na de ceremonie heeft iedereen wel zin in een hapje en drankje. Bij het Witte Paard bieden wij een uitgebreid bruiloft menu aan. Samen met de keuken stellen wij het menu op gericht naar jouw wensen. De mogelijkheden zijn o.a. een uitgeserveerd diner, buffet, tapas buffet of een live cooking met de koks in de zaal.

 

 

Voetjes van de vloer met het huwelijksfeest

De gasten stromen langzaam binnen en de speakers gaan een tandje harder. Het huwelijksfeest is begonnen. Bij het Witte Paard zijn er verschillende huwelijksarrangementen: Celebration, White Wedding, White Cocktailz, Festival en Grill. Ons personeel met jarenlange ervaring staat voor jou klaar om samen de avond onvergetelijk te maken.

 

Nieuwsgierig geworden naar het Witte Paard?

Wil je meer informatie over wat het Witte Paard nog meer te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan plannen wij samen met jou een fantastische bruiloft!