Thuis uit eten: kies uit de lekkerste menu’s

 

Vanaf heden kun je de heerlijkste maaltijden en menu’s bij ons bestellen. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kun je jouw eigen thuisrestaurant beginnen met onze maaltijdboxen. De menu’s wijzigen regelmatig. Houdt dus onze pagina in de gaten voor de lekkerste maaltijden en menu’s. Benieuwd naar de mogelijkheden bij het Witte Paard? Lees snel verder!

 

Drie gangen menu

Geen zin om uren in de keuken te staan voor een overheerlijk diner? Geniet dan van de heerlijke drie gangen menu’s van het Witte Paard. Je hebt de keuze uit twee verschillende menu’s gemaakt van heerlijk verse ingrediënten. Het aanbod wisselt regelmatig zodat er altijd een lekkere maaltijd bij zit. De gerechten hoef je thuis alleen nog op te warmen in de oven. Hoe? In iedere box vind je een instructie voor het opwarmen.

 

Verse maaltijdsoep

Naast de lekkerste drie gangen menu’s kun je ook altijd kiezen uit een heerlijk verse maaltijdsoep. De maaltijdsoep is ongeveer 1 liter en is genoeg voor 4 personen. Daarnaast wordt deze geserveerd met een ambachtelijke broodbol met een bruchetta en aioli dip. Benieuwd wat de maaltijdsoep van deze periode is? Je leest het hier.

De ultieme borrel ervaring

Liever geen heel diner op tafel maar liever borrelen met goed gezelschap? Dan zijn de borrelplanken en -boxen iets voor jou! Kies voor het Witte Paard Plateau met heerlijke koude hapjes zoals ambachtelijk brood met smeersels en diverse vleeswaren. Liever een plateau met diverse warme en koude hapjes? Dan is het Tapas hapjes de Luxe perfect. Kleine trek? Kies dan voor de Pork Ribs & Nacho’s, een altijd-goed-optie. Bij een goede borrel hoort natuurlijk ook een goede fles wijn. Je kunt een heerlijke Sauvignon Blanc of een Argentum bestellen om de borrel compleet te maken.

Kerstmenu’s

Wij hebben ook aan de kerstdagen gedacht. Voor 25, 26 en 27 december kun je het lekkerste kerstmenu bij het Witte Paard bestellen. Haal een heerlijke restaurantervaring in huis met het Kerst Verwenmenu. Ook aan de kleintjes is gedacht met het Kinder Kerstmenu, een feestmaal speciaal voor kids. Zo zet je ook met de kerstdagen een heerlijk luxe menu op tafel!

 

Afhalen of bezorgen

Al deze heerlijkheden zijn voor de vrijdag, zaterdag en zondag bij ons te bestellen. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling bij ons op te halen of te laten bezorgen mits je in de buurt woont. Voor slechts € 5,00 bezorgen wij tussen 15.00 uur en 17.00 uur en afhalen kan tussen 15.00 uur en 20.00 uur. Bestellingen kunnen voor vrijdag moeten uiterlijk tot donderdag om 12:00 uur worden doorgegeven! Voor de weekenddagen uiterlijk vrijdag om 12:00 uur! Wil je meer weten over onze heerlijke gerechten? Bekijk het overzicht of bestel meteen!