Verwennen bij het Witte Paard

Moederdag, de dag om uw moeder eens goed in het zonnetje te zetten! Ontbijt op bed, een gezellige dag samen weg, een bos bloemen of een etentje. Een bijzondere en gezellige dag vier je bij het Witte Paard!

Hoe is Moederdag eigenlijk begonnen?

Sommige mensen zien Moederdag als een  commercieel gebeuren, maar de geschiedenis  van Moederdag begon in Amerika. Anna Jarvis bewonderde haar eigen moeder en de rol die moeders in de maatschappij speelden.  Zij organiseerde de General Memorial Day of All Mothers. In 1925 introduceerde Nederland moederdag. Een mooie traditie! Moeders zetten hun kinderen en familie dagelijks in het zonnetje. Zo doe je wat leuks terug.

Moederdag-verwennerij

Verras uw moeder met een middag bij het Witte Paard! Geniet samen van een gezellige middag met heerlijke gerechten en onze uitstekende service. Of u nou met zijn tweetjes komt, het hele gezin of met de gehele familie, het zal een gezellige en speciale dag worden bij het Witte Paard. Onze Moederdag verwennerij ziet er als volgt uit:

Geniet van onze verse gerechten

We beginnen met een lekkere proeverij op tafel van diverse kleine gerechtjes, zoals een broodje roastbeef, carpaccio, bruchetta gerookte zalm en een klein kopje soep. Vervolgens kunt u gebruik maken van het buffet met diverse gerechten. Luxe salades, en een kaasplateau.  Geniet van vers voor u gemaakte gerechten vanaf de grill, zoals entrecote, biefstukreepjes, kipsaté en garnalen in een heerlijke knoflookolie.

Kinderproeverij en zelf pannenkoeken bakken

Natuurlijk houden wij ook rekening met de kleintjes. Voor de kinderen hebben wij een kinderproeverij met o.a. een minibroodje bitterbal, stukjes worst en meloenbolletjes. Snacken met kipstukjes en frikandellen, en frietjes. Daarnaast alles wat ze lekker vinden van buffet. En ze kunnen zelf creatief aan de slag. Kinderen kunnen pannenkoeken bakken onder begeleiding van onze koks in de pannenkoekensaloon Howdy’s. Tijd om wat energie te verbruiken? Wij hebben het springkussen klaar staan!

Heerlijke toetjes ter afsluiting

De Moederdag verwennerij is natuurlijk niet compleet zonder een fantastische selectie toetjes! Onze Italiaanse ijscokar heeft vele soorten ijs, tiramisu, crème brullée, slagroomsoesjes, en een metershoge chocoladefontein om al het lekkers in te dopen. Kinderen kunnen ook hun eigen ijsje versieren.

Gedurende deze Moederdag-verwennerij staat er op het buffet onbeperkt koffie, thee en kannen limonade voor de kinderen. Overige drankjes zijn niet inbegrepen.

Deze verwennerij bieden wij u à € 26,50 p.p. voor volwassenen.
Prijs kinderen à € 16,50 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Wilt u uw moeder ook in het zonnetje zetten op Moederdag?
Reserveren kan via e-mail: info@wittepaard.nl of telefonisch 0153109180.