Feestzaal Nootdorp

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Feestzaal Nootdorp

Geef uw party op een centrale locatie in een feestzaal in Nootdorp

Wanneer u een feest geeft, wilt u dat het een fantastisch evenement wordt, een party waar uw gasten nog lang over napraten. Maar ook wilt u het zo eenvoudig mogelijk maken voor de feestvierders.

Zoekt u daarom een feestzaal in regio Delft, Den Haag of Rotterdam? Kies dan voor een feestzaal in Nootdorp bij het Witte Paard.

Ons partycentrum ligt prachtig centraal en is daarom de beste keuze voor een feestzaal in regio Den Haag en de overige grote steden in West-Nederland.

Ontdek een geweldige feestzaal in regio Den Haag voor ieder feest

Behalve de centrale ligging zijn er nog meer goede redenen om uw feesten en partijen bij het Witte Paard te vieren. Bij ons vindt u namelijk de ideale feestzaal in regio Den Haag, Rotterdam en Delft.

Wij bieden de keuze uit drie prachtige sfeervolle zalen die geschikt zijn voor maximaal 60, 100 en 300 personen. Ook kunnen we enkele zalen samenvoegen waardoor er een fantastische partyzaal bij ons in Nootdorp ontstaat die groot genoeg is voor 500 gasten. Overigens kunt u voor een feest vanaf 25 personen bij ons terecht.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Feestzaal in regio Rotterdam: van high tea tot en met diner dansant

Ons partycentrum biedt ook een zeer veelzijdige feestzaal voor de regio Delft, Den Haag of Rotterdam. Zo kunt het Witte Paard inzetten voor een fantastisch buffet. We hebben daarvan verschillende soorten.

U kiest bijvoorbeeld voor heerlijke hapjes van topkwaliteit, maar ook voor live cooking waarbij onze koks ter plekke vis en vlees bereiden. Of kies voor een hoogwaardig diner dansant.

Wilt u liever genieten van een high tea? Ook dat is mogelijk in onze feestzaal in Nootdorp.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Aan de rand van Nootdorp: ideaal voor een feestzaal in regio Delft

Met onze ligging aan de A2 zijn we als feestzaal voor regio Rotterdam, Delft en Den Haag makkelijk bereikbaar. Bovendien hebben wij volop gratis parkeergelegenheid.

Komen uw gasten naar onze partyzaal in Nootdorp met het openbaar vervoer? Op loopafstand stoppen de trein, metro en RandstadRail.

Ook is het mogelijk om te overnachten in het hotel naast ons partycentrum in Nootdorp. Dit is eventueel een goede optie voor uw gasten die de feestzaal bezoeken en van buiten regio Delft, Den Haag of Rotterdam komen.

Vier uw beste feest in onze partyzaal in Nootdorp

Nog een goede reden om voor een feestzaal in Nootdorp bij het Witte Paard te kiezen, zijn onze grandioze mogelijkheden voor feesten. Zo hebben wij diverse themafeesten in ons aanbod. We verzorgen uw evenement tot in de details. Muziek, entertainment, drankjes en het culinaire gedeelte regelen we voor u. Gaat u trouwen? Dan kunt u in onze feestzaal voor regio Rotterdam, Den Haag of Delft terecht voor alle facetten van uw huwelijksdag. Wilt u meer informatie over onze prachtige partyzaal in Nootdorp? Bel dan snel naar 015 310 91 80, stuur een e-mail naar info@wittepaard.nl of vraag direct een offerte aan.

 

Ook interessant:

Sfeervolle feestzaal voor personeelsfeest | | Bruiloft organiseren | Jubileumfeest

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.