Feestzaal Nootdorp

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Feestzaal Nootdorp

Geef uw party in onze feestzaal in Nootdorp

Zoekt u een feestzaal in Nootdorp? Kies dan voor onze grote feestzaal het Witte Paard in de regio Delft, Den Haag en Rotterdam! Wanneer u een feest geeft, wilt u dat het een fantastisch evenement wordt: een party waar uw gasten nog lang over napraten. Ons partyzaal in Nootdorp ligt prachtig centraal en is daarom de beste keuze.

Onze grote feestzaal de rand van Nootdorp

Met onze ligging aan de A2 is onze grote feestzaal makkelijk bereikbaar. Bovendien hebben wij volop gratis parkeergelegenheid. Komen uw gasten naar ons partycentrum in Zuid-Holland met het openbaar vervoer? Op loopafstand stoppen de trein, metro en RandstadRail. Ook is het mogelijk om te overnachten in het hotel naast onze partyzaal. Dit is eventueel een goede optie voor uw gasten die de feestzaal bezoeken en langer moeten reizen.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Ontdek een geweldige partyzaal voor ieder feest

Behalve de centrale ligging zijn er nog meer goede redenen om uw feesten en partijen bij ons te vieren. Bij ons vindt u een grote feestzaal voor het organiseren van uw bruiloft. Wij bieden de keuze uit drie prachtige sfeervolle zalen die geschikt zijn voor zestig, honderd en driehonderd gasten. Ook kunnen we de twee grote zalen samenvoegen waardoor er een fantastische partyzaal ontstaat die groot genoeg is voor vijfhonderd gasten. Overigens kunt u voor een feest met een kleiner gezelschap vanaf 25 personen ook bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een jubileumfeest.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Van high tea tot diner dansant

Ons eventcentrum biedt ook een zeer veelzijdige feestzaal. Laat ons u bijvoorbeeld helpen bij een sfeervolle feestzaal voor een bedrijfsfeest. Zo verzorgen we een fantastisch buffet met smaak en aandacht bereid door onze koks. U kiest bijvoorbeeld voor heerlijke hapjes en amuses van topkwaliteit, maar ook voor live cooking waarbij onze koks ter plekke vis- en vleesgerechten bereiden. Een proeverij of een high tea? Ook dat is mogelijk in onze grote feestzaal.

Vier uw beste feest in onze partyzaal en vraag een offerte aan

Kiest u voor onze grote feestzaal? Dan profiteert u van grandioze mogelijkheden voor feesten. Zo hebben wij diverse themafeesten in ons aanbod. We verzorgen uw evenement tot in de details. Muziek, entertainment, drankjes en het culinaire gedeelte regelen we voor u. Gaat u trouwen? Dan kunt u in onze feestzaal terecht voor alle facetten van uw huwelijksdag. Wilt u meer informatie over onze prachtige partyzaal? Neem dan contact met ons op en vraag direct een offerte aan.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.