Trouwen in 2020: vijf bruiloft trends

Nog even en 2020 is aangebroken. Bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe trends, ook op het gebied van trouwen. Kies je voor felle kleuren of juist niet? En trouwen op een zondag, kan dat wel? Ben jij benieuwd wat de bruiloft trends van 2020 zijn? Lees dan snel verder

 

Trend 1: thuis of in de tuin

Een locatie is een van de belangrijkste dingen als het gaat om een bruiloft. Maar wat is de trend in 2020? De ‘thuisbruiloft’. Een bruiloft bij u thuis. Dit is vaak persoonlijk en u bent ervan verzekerd dat de locatie beschikbaar is op de door u gekozen datum. Daarnaast gaan we in 2020 veel bruiloften in de tuin zien. Een heerlijk zonnetje, veel groen en frisse lucht. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Het Witte Paard verzorgt graag de catering voor u op deze bijzondere dag bij u thuis of in de tuin.

 

Trend 2: de datum

De datum. Het beginpunt van een bruiloft. Er zijn veel populaire data in 2020 om op te trouwen, bijvoorbeeld 20-06-2020. Dit valt in de lente, op een zaterdag en is daardoor ongetwijfeld een populaire trouwdatum. Een nieuwe trend voor volgend jaar is de bruiloft op zondag. In de populaire trouwmaanden zijn locaties en trouwambtenaren al snel volgeboekt op vrijdag en zaterdag, daarom zien veel mensen zondag als een goed alternatief.

Trend 3: accentkleuren

Kleur is een absolute musthave op een bruiloft. Naast al het mooie wit op uw trouwerij kan een accentkleur voor meer sfeer en uitstraling zorgen. In 2020 zijn natuurlijke tinten helemaal hip. Kleuren zoals verschillende tinten groen, grijs blauwe tinten en warm bruin. Maar hoe verwerkt u die kleuren in de bruiloft? Door bijvoorbeeld het gebruik van gekleurde decoratie of accessoires.  

 

 

Trend 4: de trouwjurk

Wat is een bruiloft zonder prachtige bruidsjurk? Trouwjurken zijn er natuurlijk in alle soorten, stijlen en maten. U kunt altijd kiezen voor een klassiek, tijdloos design. Maar wilt u liever een model die helemaal volgens de trends van 2020 is? Kies dan voor een mooie jurk met een V-hals of een lage rug. Daarnaast zijn de spaghettibandjes weer helemaal terug van weggeweest in 2020.

 

Trend 5: festivalbruiloft

Een thema is altijd een leuk idee voor een bruiloft. Een festivaltrouwerij is een trend van het afgelopen jaar die we komend jaar ook nog veel gaan zien. Denkt u hierbij aan foodtrucks, vrolijke kleuren, toffe muziek en hippe accessoires. Het past allemaal in het festival thema. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een thema bruiloft bij het Witte paard? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bruiloft bij het Witte Paard

Bij het Witte Paard denken we graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bruiloft. Bezoek onze bruiloft pagina of neem contact met ons op.