Dineren bij het Witte Paard 

Wil je heerlijk dineren bij het Witte Paard? Wat de gelegenheid ook is, bij het Witte Paard kun je risicoloos dineren. Van een zakelijk diner tot aan een bruiloft diner, wij zijn van alle markten thuis en denken graag met je mee. In deze blog lees je meer over de mogelijkheden van dineren bij het Witte Paard.

 

Zakelijk dineren

Een zakelijk diner is de uitgelezen kans om een blijk van waardering te geven aan bijvoorbeeld medewerkers of zakenrelaties. Wij verzorgen graag een heerlijk zakelijk diner of een all-in arrangement. Wij werken met verse ingrediënten en houden natuurlijk rekening met de diëten en wensen van jou en je gezelschap. Lees meer over zakelijk dineren bij het Witte Paard. Naast zakelijk dineren is er ook de mogelijkheid om te vergaderen op locatie. Lees hier meer over de zakelijke mogelijkheden bij het Witte Paard. 

 

Diner bruiloft

Jouw bruiloft extra speciaal maken met een prachtig en lekker diner? Dat kan bij het Witte Paard. Wij serveren een overheerlijk diner, samengesteld in goed overleg. Daarnaast houden wij rekening met de seizoenen en natuurlijk jouw wensen. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden voor een bruiloft diner bij het Witte Paard. Naast het diner kun je ook bij ons terecht voor een buffet, lunch en meer! Ook het feest en de ceremonie bij het Witte Paard houden? Dat kan! Bekijk snel de mogelijkheden voor jouw onvergetelijke bruiloft.

 

Catering

Wil jij een geheel verzorgde catering op locatie? Van A tot Z regelen wij met plezier de catering voor jouw feest of borrel. Naast heerlijke hapjes en drankjes kun je bij ons ook terecht voor een mooie tent of een professionele bar op locatie. Zo bieden wij jou het totaalplaatje, maar dan op uw locatie. Lees hier meer over de cateringmogelijkheden bij het Witte Paard.

 

Jouw feest bij het Witte Paard

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een diner of feest bij het Witte Paard? Bekijk onze 360 graden tour om een indruk te krijgen. Daarnaast ben je 8 september 2020 van harte welkom op de Open Avond. Het uitgelezen moment om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden voor jouw feest bij het Witte Paard.