Z

Prachtige sfeervolle zalen

Z

Volledig verzorgd

Z

Jarenlange ervaring

Bruiloft

Een onvergetelijke bruiloft vier je in Event- & Partycentrum het Witte Paard. De mooiste dag van uw leven in een sfeer van gezelligheid, aandacht, gastvrijheid en bovenal liefde. Het Witte Paard verzorgt al jarenlang de meest fantastische bruiloften.

Meer over bruiloften

Zakelijk

Ons Event- & Partycentrum beschikt over drie unieke zalen die ook uitermate geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Een vergadering, bedrijfsfeest of presentatie? Wij verzorgen uw zakelijke event tot in het laatste detail. Bekijk de mogelijkheden.

Meer over zakelijk

Feesten & Partijen

Een compleet verzorgd feest viert u uiteraard bij Event- & Partycentrum het Witte Paard. Met onze prachtige, sfeervolle zalen, heerlijke hapjes en spontane bediening maken wij ieder feest uniek. Alles is mogelijk!

Meer over feesten & partijen

Event- & Partycentrum het Witte Paard

Aan de rand van Nootdorp staat het pand van Event- & Partycentrum het Witte Paard. Een schitterende en goed bereikbare locatie aan de Gildeweg 2.

  • Lichte en transparante bouw
  • Zeer ruime entree
  • Grote, als het ware in de gevel weggewerkte, parkeerplaats
  • Sfeervolle, rustige kleurstelling
  • Met zorg gekozen aankleding
  • Eenheid in kleur en materiaal

De moderne en sfeervolle aankleding is doorgevoerd in alle feestzalen. Het Witte Paard beschikt over drie zalen voor gezelschappen vanaf 20 gasten. Voor alle mogelijke bijeenkomsten en feesten zijn de ruimtes werkelijk perfect.

360° Tour

4,3 210 Google-reviews

Recensies

Topdag!

Wij zijn hier getrouwd, hebben een receptie (toost) gehouden,gegeten en ons feest gegeven.

Van begin tot het eind was alles goed geregeld en is alles vlekkeloos verlopen.
Wij hebben enorm genoten.

Manon en David bedankt voor het meedenken in alles en uiteraard alle medewerkers die aanwezig zijn geweest ook enorm bedankt voor het laten slagen van onze mooie dag.

Renaldo en Vanessa van Rossem

Onvergetelijke avond!

Voor ons bruiloftsfeest/diner hebben we gekozen voor het Witte Paard. We hadden daarbij gekozen voor een uitgebreid diner met onze familie.

Het is een onvergetelijke avond geworden, mede door de goede organisatie en gastvrijheid van de medewerkers van Het Witte Paard. Het eten was prima verzorgd en de bediening was top.
Wij komen dus zeker nog een keer terug.

Michiel en Maria

Samen 140 jaar een superfeest!

Recent vierden wij bovengenoemd feest in de uiterst sfeervolle Meesterzaal.

Alles was geweldig: Het meedenken in de voorbereiding, de invulling van het feest, de verzorging van het voortreffelijke dinerbuffet Nouveau, en de zeer attente bediening.

Kortom het Partycentrum is een aanrader!

Anki en René van Well