Personeelsfeest organiseren

Z

Uitstekend bereikbaar

Z

Voor kleine en grote partijen

Z

Complete ontzorging

Home » Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren is een flinke klus. U kunt het uzelf makkelijk maken door eventcentrum het Witte Paard in te schakelen. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is voor een feestavond voor uw personeelsfeest. Dus heeft uw bedrijf een jubileum, een groot succes behaald of is het tijd om het jaarlijkse personeelsfeest te vieren? Ontdek dan ons gevarieerde aanbod aan mogelijkheden voor een schitterende party voor u en uw medewerkers.

Personeelsfeest organiseren en vieren: kies voor een schitterende party in ons eventcentrum

Om te beginnen hebben wij drie prachtige zalen om uw personeelsfeest of uw jubileumfeest te organiseren en te vieren. Of u nu enkel een personeelsfeest gaat organiseren voor een afdeling of voor het hele bedrijf: in ons partycentrum in Zuid-Holland vindt u uw ideale feestzaal. Zo hebben we de kleinere Gallery zaal, de iets grotere Gildezaal en de royale Meesterzaal. De feestavond voor uw personeelsfeest voorzien wij bovendien desgewenst van muziek en entertainment.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Meesterzaal

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gildezaal

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel.

De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Maak een keuze uit 3 verschillende feestzalen, waaronder de Gallery zaal

Gallery zaal

Onze Gallery zaal is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten.

Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Creëer de ideale feestavond voor uw personeelsfeest

U kunt de feestavond voor uw personeelsfeest extra speciaal maken door voor een arrangement te kiezen compleet met entourage, drankjes, hapjes, een workshop plus een diner of buffet. Zo kunnen wij uw personeelsfeest organiseren en vieren in de markthalstijl of kies voor de luxe uitstraling van ons themafeest White Cocktailz waar uw gasten zelf cocktails kunnen shaken. Heeft u zelf een idee hoe u het personeelsfeest wilt vieren en organiseren? Wij zijn flexibel en helpen u graag met uw eigen originele feest voor het personeel, maar ook voor een feestavond voor uw bruiloft.

Dineren met uw bedrijf met een zakelijk diner

Nieuwsgierig?

Wilt u graag uw feest bij ons vieren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Heerlijke drankjes tijdens uw Themafeest

Schakel ons in voor een geslaagd personeelsfeestje

Wanneer u een personeelsfeest gaat organiseren moet u ook denken aan de bereikbaarheid van de feestlocatie. Ons eventcentrum ligt vlak bij de A12 waardoor u vanaf de snelweg zo bij ons bent voor uw bedrijfsfeest. Bovendien beschikken wij over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor degenen die met het openbaar vervoer komen, is de feestavond voor het personeelsfeest ook makkelijk te bereiken. Wilt u dus een perfect personeelsfeest organiseren en vieren of zoekt u een zaal voor een huwelijksdiner? Neem dan contact met ons op voor informatie of vraag een offerte aan.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u meer informatie aanvragen over cateringsmogelijkheden, feesten, diners, etc. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.