015 310 91 80 info@wittepaard.nl

Diner Dansant

Kerstgala / diner dansant in het Witte Paard

Zondag 17 december aanstaande, de zondag voor Kerst, organiseert het Witte Paard in samenwerking met het Kerstgalacomité opnieuw een kerst diner dansant: heerlijk dansen in de warme sfeer van de Kerst. Jaarlijks succes- en sfeervol. Dus wacht niet te lang met kaarten kopen. Komt u ook (weer) naar dit bijzondere kerstgala !? De ruime dansvloer ligt al klaar.

De ontvangst is vanaf 17.00 uur, het slot van de avond is om ca 22.30 uur. Avondkleding is gewenst. Het dansen en het diner zijn in de fraaie, grote zalen van het partycentrum. Bij uw entreekaart is inbegrepen de welkomstcocktail met bijpassende amuses en een heerlijk prima verzorgd vijfgangen diner met een keuze van vlees of vis. Het hoofdgerecht vlees is kalfsoester met bospaddenstoelen en demi-glace en het vis-hoofdgerecht is een casserole van gegrilde garnalen en zalm in een kruidenolie. Voor de tafelindeling houdt de organisatie rekening met uw wensen.

Live dansmuziek

Natuurlijk is er live dansmuziek; dit jaar verzorgd door de Formatie Flame, bestaande uit het duo Mandy en Uwe. Hun repertoire en de ‘normale‘ geluidssterkte zorgen ervoor dat u heerlijk ontspannen kunt dansen en tegelijk gezellig en verstaanbaar kunt (bij)praten met vrienden en bekenden.

Kaartverkoop gestart.

De kaarten kosten € 57,50 per persoon. Snel kaarten bestellen is het devies: inlichtingen, organisatie en kaartverkoop bij Kees Balm (T 015 – 3109893), Ron Labordus (3108081), Nic Wubben (3108312) of Piet Vergeer (3109180). U kunt uw kaarten ook kopen bij de andere vaste adressen: Marjan De Visser in Winkelcentrum Parade Nootdorp; Sigarenspeciaalzaak Het Moortje, Stationsstraat 31, Pijnacker of bij Event- en Partycentrum het Witte Paard / Pannenkoeksaloon Howdy’s, Gildeweg 2, Nootdorp (015 – 3109180).